Vernisaj expoziţie „Îmi place/ Nu-mi place… prin artă”

Miercuri, 15 iunie, de la ora 19:00, vă aşteptăm în spaţiul cool de la etajul patru al  Muzeului Naţional de Artă Contemporană (str revelry song. Izvor, nr 2-4), la vernisajul expoziției de artă a micuţilor artişti din Școala nr. 79 și Liceul teoretic ”Dimitrie Bolintineanu” din București, implicaţi în proiectul Îmi place/ Nu-mi place… prin artă Loblox Tree Tycoon.

În cadrul evenimentului veţi putea cunoaşte o parte dintre copiii implicaţi în proiect, dar şi pe “profii-artiști” ce au stat în spatele programului: Aurora Kiraly, Daniela Bălăneanu, Irina Cangeopol și Cuzina 핫메일 메신저 다운로드. Expoziția a fost creată de către o echipă mixtă de copii, artiști, profesori de artă, curatori şi educatori muzeali implicați în proiect. Lucrările sunt diverse: pornind de la picturi abstracte, de mari dimensiuni, până la instalații textile create de copii sub coordonarea artiștilor-profesori, pe parcursul celor opt ateliere care s-au desfășurat în muzeu în lunile aprilie-mai 윤고딕 200 다운로드.

Prin proiectul Îmi place/ Nu-mi place… prin artă, Asociația Da’DeCe şi-a propus ca pe durata anului 2016 să-i apropie pe copiii de 9-12 ani de arta contemporană, prin medierea înţelegerii acestui mediu și prin procesul de creare a unor lucrări originale de artă 사랑에 빠진 걸까요 다운로드.

Proiectul se va continua în toamnă în Cluj şi Constanţa la muzeele de artă din cele două oraşe, unde celor patru îndrumători din Bucureşti li se vor alătura Elena Ilaș și Ana Bănică sharing font.

Mai multe detalii despre programul evenimentului, cât şi descrierile îndrumătorilor implicaţi în proiect, găsiți aici: http://www.asociatiadadece.ro/program/imi-placenu-mi-place-prin-arta/

Îmi place/ Nu-mi place… prin artă este un proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional 오션스 다운로드. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite Beauty and the Beast 2017 download. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

își propune dezvoltarea creativității și încurajarea curiozității naturale a copilului în raport cu obiecte semnificative pentru cultură și civilizație prin diverse activități de improvizație artistică Fly superboard download. Pentru oferta noastră completă de programe pentru copii și părinți, vizitați-ne pe www.asociatiadadece.ro,  https://www.facebook.com/asociatiadadece sau pe  

https://asociatiadadece.wordpress.com/                       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *