Zambeste!

Cineva mi-a pus o intrebare – Ce ma face sa ma simt mai confortabil intr-o discutie 크롬 44버전 다운로드? Si am raspuns fara sa ezit – ca persoana cu care sa vorbesc sa imi zambeasca. Este adevarat, o persoana care iti zambeste te face sa te simti mai bine, iti da o stare de confort si astfel reusesti sa te relaxezi 쉘터2 다운로드. Reciproca este valabila, asa ca incearca sa zambesti mai des pentru a ii face pe cei din jurul tau sa se relaxeze. In plus, unul dintre adevarurile care se spun despre zambet este ca femeile zambesc mai des decat barbatii, asa ca suntem mai bune ca ei in acest domeniu, dovedit 포켓몬스터 색칠공부 다운로드!

Zambetul este mai contagios decat gripa. Primul lucru pe care dorim instinctiv sa-l facem atunci cand un bebelus zambeste la noi este sa-i raspundem inapoi, afisand un zambet 자꾸 생각나 다운로드. In timpul zambetului se elibereaza o anumita cantitate de endorfine, ceea ce favorizeaza aparitia starii de fericire.

Un fapt interesant este ca fiintele umane nu invata, ci se nasc cu abilitatea de a se zambi Rainbow whoo download. Spre exemplu, chiar si bebelusii care nu vad sunt capabili sa raspunda unui zambet. Nou-nascutii prefera sa aiba in preajma persoane care zambesc in locul unor persoane care nu zambesc pentru ca zambetul le transmite afectiune Sledge 192 downloads. Asa ca acest lucru se transmite si in viata noastra adulta, cand preferam sa ne inconjuram de persoane care zambesc si sunt optimiste. Zambetul este recunoscut drept un simbol al fericirii si al starii de bine in aproape toate culturile lumii MacBook Photoshop Crack Download.

Asa ca, tot ce ne mai ramane sa facem este sa zambim si sa ni se zambeasca. E cel mai frumos mod de a-ti incepe ziua! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *