Castiga pachetul parfum + spray Her Golden Secret by Antonio Banderas


Se spune ca, inca din cele mai vechi timpuri, femeile care stapaneau arta seductiei foloseau o potiune a dragostei, menita sa ii faca pe barbati sa se indragosteasca de ele Mod Organizer 2. Aroma elixirului, impreuna cu rafinamentul, misterul si senzualitatea femeii, faceau ca pana si cei mai neinfricati cavaleri sa se lase ademeniti in jocul pasiunii…

Antonio Banderas le-a aflat secretul Warner One Spring Breeze. Poti sa il afli si tu…

 

HER GOLDEN SECRET

In jocul seductiei, nimic nu este interzis Download Detective Derby Ginning. Her Golden Secret by Antonio Banderas face ca jocul sa devina un duel al provocarilor, al mizelor extreme si al puterii. Femeia frumoasa, sexy, senzuala si cu o personalitate puternica este intotdeauna pregatita sa parieze tot si sa castige dublu Download apk font.

Her Golden Secret by Antonio Banderas este inceputul unei povesti pline de mister, care face ca barbatul sa se lase ademenit in joc, desi stie inca de la inceput ca nu are nicio sansa sa reziste in fata farmecului feminin to avoid the drip. Parfumul ei detine cheia unei lumi in care totul este permis, a feminitatii asumate si dezvaluite treptat, cu stil si eleganta.

Creat pentru a cuceri si fermeca, Her Golden Secret by Antonio Banderas combina lemnul de cedru, casmirul si patchouli cu aroma exotica a vaniliei, cocktail-ul racoritor de mar, piersica si coacaze negre, exprimand senzualitate, tinerete si rafinament Windows 10 ltsb.

her golden secret antonio banderas

Daca vrei sa afli si tu secretul curtezanelor in arta seductiei, participa la concursul Amelie si Her Golden Secret by Antonio Banderas Download bve5 Line 5!

 

Perioada desfasurare concurs: 17 decembrie – 24 decembrie 2013

Premiu: pachetul de mai sus – parfum Her Golden Secret EDT 80ml + deo spray Her Golden Secret 150 ml, in valoare de 190 lei Yes24 download.

Ce trebuie sa faci? Sustine profilul Facebook Amelie , apoi cauta cu atentie printre postarile facute in perioada 17 decembrie – 23 decembrie 2013 바이두 웹페이지 다운로드. Va exista cate o postare in fiecare zi, cu numele CONCURS Amelie si Her Golden Secret, pentru o femeie seducatoare flex! Lasa un comment la una dintre postari si spune-ne care sunt calitatile unei femei seducatoare, apoi da Share pe pagina ta de profil postarii de concurs la care ai comentat.

Cine castiga? Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, exact in Ajunul Craciunului, pe data de 24.12.2013, cu ajutorul aplicatiei automate random.org. Ulterior, vor fi contactati pentru a oferi datele personale necesare livrarii premiului.

UPDATE!!! Iata si numele castigator. Felicitari!

cstigator her golden

Cu drag,
Amelie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *