Castiga un set complet de ingrijire a parul cu proteine de matase de la Biosilk!

 

Parul este cel mai important accesoriu al unei femei si de aceea este important ca acesta sa fie in primul rand sanatos, pentru ca frumusetea vine din interior. Din pacate, foarte multe persoane se confrunta cu  problema unui par deteriorat, subtiat, cu tendinta de cadere, din cauza tratamentelor chimice la care il supunem, a stresului, alimentatiei nesanatoase, sau expunerii la soare.

Solutia vine de Biosilk care a creat gama pentru ingrijirea parului cu proteina de matasespecial pentru a reda sanatatea, vitalitatea si volumul natural al parului deteriorat din cauza vopsirilor repetate, poluarii si a stresului.

Silk Therapy Shampoo

Sampon nutritiv pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru cel natural uscat. Formulat cu matase naturala, curata cu delicatete lasand un par moale, plin de volum si stralucire. Aplicati pe parul umed, masati si apoi clatiti.

Pret 54,9 RON

Silk Therapy Conditioner

Balsam- tratament nutritiv pentru toate tipurile de par. Formulat cu matase naturala pura, hidrateaza si repara in profunzime, lasand un par plin de volum si stralucire. Dupa samponare, aplicati pe lungimi, lasati 5 minute si apoi clatiti. Recomandat impreuna cu Silk Therapy Shampoo. Produs profesional.

Pret 59.9 RON

Biosilk Silk Therapy

Ser tratament din matase naturala pura care hidrateaza in profunzime, repara si asigura protectie pentru toate tipurile de par. Agitati inainte si aplicati o cantitate mica in palme si distribuiti de la radacina pana la varfuri, pe parul umed sau uscat. Nu se clateste. Produs profesional.

Pret 74.9 RON

Amelie si Biosilk au pregatit pentru tine un premiu matasos si ofera un set pentru ingrijirea parului format din Silk Therapy Shampoo, Silk Therapy Conditioner  si Ser  Silk Therapy.

REGULAMENT:

1. Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

2. Trebuie sa dai LIKE paginii de Facebook Biosilk.

3. Apasa cele doua butoane de sub formularul de contact (share facebook si yahoo messenger) si anunta-ti prietenele de concurs si taguieste Pagina de Facebook Amelie si cea  Biosilk. Cu cat se vor inscrie mai multe prietene din partea ta, cu atat sporesc sansele de castig pentru voi.

4. Trebuie sa completezi datele din formularul de mai jos pentru a verifica daca ai indeplinit toate cerintele.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Perioada de desfasurare a concursului este 18 septembrie – 19 octombrie 2012.

Castigatoarea este: Maniu Alexandra Maria. Felicitari!

Pentru ca Maniu Alexandra Maria nu a raspuns nici pe email, nici la telefon, am facut o noua extragere, iar premiul merge catre Catalina Locusteanu. Felicitari!

[contact-form-7 id=”85626″ title=”biosilk”]