Castiga un set Keratin Pack pentru ingrijirea parului de la CHI! – CONCURS INCHEIAT!

De la imaginile Egiptului Antic, Antichitatea Greco Latina continuand apoi cu Renasterea, ingrijirea parului a devenit un factor esential pentru crearea imaginii dorite. Poetii clasici fac referiri frecvente asupra parului (“pe umeri pletele-i curgeau rau”), iar folclorul romanesc abunda in referinte si trimiteri pe aceeasi tema.

Asadar, parul a fost considerat dintotdeauna o podoaba care trebuie protejata ai menainuta cu grija speciala. Afla ce pasi trebuie sa urmezi pentru a te mandri cu podoaba ta capilara.

CHI Silk Infusion 50ml Tratament de Reparare din Matase Naturala este un tratament imbogatit cu molecule din matase naturala, proteine din grau si soia care restructureaza firul de par, lansandu-l moale, stralucitor si usor de aranjat. Protejeaza parul de agentii nocivi din mediul exterior si de coafatul cu caldura. Nu contine alcool, ofera pentru toate tipurile de par hidratare, stralucire si rezistenta pentru toate tipurile de par. Folosit impreuna cu Placa Ceramica CHI ajuta la repararea si sigilarea firului de par.

CHI Keratin Mist- Tratament cu Cheratina este un tratament Leave-In de intarire a parului, este special dezvoltat pentru a fi utilizat cu gama CHI. Keratin Mist contine tehnologia avansata CHI 44, cheratina si proteine care asigura parului fortifiere, protectie si suplete, lasandu- l matasos, stralucitor si incredibil de usor de aranjat. Recomandat a se folosi inainte de serviciul de colorare pentru o mai buna hidratare si protectie a parului.

CHI este brandul preferat al vedetelor de la Hollywood ce detin astfel secretul parului sanatos si stralucitor.

Asa cum v-am obisnuit, Amelie.ro si Luxbeauty.ro te invita la un nou concurs! Premiul consta intr-un set pentru ingrijirea parului de la CHI Keratin Pack – Tratament de reparare cu keratina si matase naturala.

REGULAMENT:

1. Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

2. Trebuie sa dai LIKE paginii de Facebook Luxbeauty.ro

3. Trebuie sa dai SHARE acestei poze pe Facebook.

4. Apasa cele doua butoane de sub formularul de contact (share facebook si yahoo messenger) si anunta-ti prietenele de concurs si taguieste Pagina de Facebook Amelie si cea  Luxbeauty.ro. Cu cat se vor inscrie mai multe prietene din partea ta, cu atat sporesc sansele de castig pentru voi.

5. Trebuie sa completezi datele din formularul de mai jos pentru a verifica daca ai indeplinit toate cerintele.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Perioada de desfasurare a concursului este 29 august – 29 septembrie 2012.

CASTIGATOAREA ESTE: PINTILIE IONELA MIOARA

[contact-form-7 id=”85154″ title=”chi”]

Succes!