Castiga una dintre cele 3 invitatii duble la DanceMasters 2012!

Turneul international DanceMasters se va desfasura pentru trei zile in Bucuresti. Intre 30 martie si 1 aprilie, la Sala Polivalenta, peste 2000 de dansatori din intreaga lume, printre care 20 de perechi din Top 50 mondial si cele mai bune perechi romanesti se vor intrece in cea de-a 9-a editie a Turneului de la Bucuresti.

DanceMasters face parte din circuitul de turnee internationale cu licenta acordata de Federatia Mondiala de Dans Sportiv (WDSF – World DanceSport Federation) in care se intrec perechi din intreaga lume. In urma participarii la aceste turnee, dansatorii obtin puncte, astfel determinandu-se o ierarhie mondiala a tuturor perechilor de dans. Pe langa punctele obtinute, cele mai bune 6 perechi participante in competitiile WDSF International Open (adulti) vor fi premiate.

Pe langa cei 2000 de participanti, competitia de anul acesta va reuni la Sala Polivalenta din Bucuresti 20 dintre cei mai renumiti tehnicieni mondiali, arbitrii ai Campionatelor si Cupelor Mondiale si Europene, care impreuna cu 32 de tehnicieni romani vor arbitra campionatele Open Internationale si Competitii Nationale.

Amelie si Organizatorii DanceMasters v-au pregatit o surpriza si pune la bataie 2 invitatii duble pentru ziua de sambata a competitiei DanceMasters de la Sala Polivalenta. Programul competitiei il gasiti aici.

 

REGULAMENT

1. Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

2. Apasa cele doua butoane de sub formularul de contact (share facebook si yahoo messenger) si anunta-ti prietenele de concurs. Cu cat se vor inscrie mai multe prietene din partea ta, cu atat sporesc sansele de castig pentru voi.

3. Trebuie sa dai SHARE acestei poze pe Facebook.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Perioada de desfasurare a concursului este  23 Martie – 28 Martie 2012.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

Foaie verde de trifoi… mult succes si pentru voi! :-)

Castigatorii sunt: Mirea Adrian, Popescu Adelina si Felicia Andrei! Felicitari!

[contact-form-7 id=”77931″ title=”dance”]