Castiga unul dintre cele 4 premii cu produse de ingrijire de la ONLiNE !

ONLiNE este o gama de produse pentru ingrijirea zilnica ce iti ofera prospetime si confort pentru intreaga zi.ONLiNE te rasfata din cap pana in picioare :pentru o piele catifelata si curata foloseste sapunul lichid de liliac; relaxeaza-te după o zi grea cu spuma de baie cu aroma marin , adaugă sarea cu aroma de vanilie pentru exfolierea delicata a pielii si calmeaza picioarele obosite cu  sarea de baie cu aroma de eucalipt. Include in ritualul tau zilnic de infrumusetare gelul intim cu extract de musetel pentru ca tu sa te bucuri din plin de fiecare moment al zilei…sau al serii. Viziteaza pagina de Facebook  ONLiNE pentru a fi la curent cu noutatile! http://www.facebook.com/ONLiNE.ingrijire.zilnicaAmelie.ro si ONLiNE ti-au pregatit o surpriza si ofera 4 premii formate din:  spuma de baie, sare de baie, sare de picioare, sapun lichid si gel intim.

REGULAMENT:

1. Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs). Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

2. Trebuie sa raspunzi la urmatoarea intrebarea de mai jos: Pentru calmarea picioarelor obosite poti folosi: a)      Sare de baie cu aroma de eucalipt b)      Sapunul lichid de liliac c)       Gelul intim cu extract de musetel d)      Raspuns corect  Sare de baie cu aroma de eucalipt

3. Trebuie sa completezi datele din formularul de mai jos pentru a verifica daca ai indeplinit toate cerintele.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani.

Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Extragerea castigatorilor se va face cu ajutorul programului Random.org dintre cei care au raspuns corect la intrebare si au indeplinit toate conditiile! Perioada de desfasurare a concursului este 19 octombrie – 20 noiembrie 2012.

Castigatorii sunt: Diana Vasiulan,  Adomnoaei Cristina, Caval Rodica Paula si Alexandru Caldarescu.

[contact-form-7 id=”86130″ title=”online”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *