Castiga unul dintre pachetele Pearl Drops, pentru un zambet stralucitor!

Amelie incurajeaza zambetul natural si sanatos, iar pentru asta si-a luat ca ajutor unele dintre cele mai cunoscute si mai eficiente produse de gen de pe piata Download the Cantodo webtoon. Daca iti doresti un zambet stralucitor, cu dinti albi si sanatosi, participa la concursul Amelie & Pearl Drops!

Acordand zambetului si dintilor albi importanta cuvenita, Pearl Drops a dezvoltat o gama completa de produse pentru ingrijirea orala care nu doar albesc dintii, ci ii si intaresc, protejandu-i, in acelasi timp, de factorii externi nocivi, cum ar fi cafeaua, zaharul, sucurile acidulate si unele alimente colorate Japanese course. Unde mai pui ca exista si o gama dedicata fumatorilor si bautorilor de cafea!

In plus, toate produsele Pearl Drops sunt avizate, testate si recomandate de medici stomatologi 컴퓨터 앱 다운로드!

Perioada desfasurare concurs: 28 noiembrie – 02 decembrie 2013

Premiile concursului

premiul 12 pachete Pearl Drops care contin, fiecare: 1 Pasta de dinti Pearl Drops Hollywood Smile 50ml, 1 Apa de gura Pearl Drops Mouthwash 400ml, 1 Pasta de albire Pearl Drops Instant White 50ml, 1 Pasta de albire Pearl Drops Tea & Coffee 50ml si 1 Periuta de dinti Pearl Drops 스프링 파일 업로드 다운로드.

preimul 21 pachet Smokers care contine: 1 Crema de albire Pearl Drops Smokers, 1 Gel de albire Pearl Drops Smoker, 1 Apa de gura Pearl Drops Mouthwash 400ml si 1 Periuta de dinti Pearl Drops xapofx1_5.dll.

Ce trebuie sa faci: sustine profilul Facebook Amelie si cauta cu atentie printre postarile facute in perioada 28 noiembrie – 01 decembrie 2013 앨런 웨이크 다운로드. Vor exista 3 postari cu numele CONCURS Amelie si Pearl Drops, pentru un zambet sanatos si stralucitor!. Lasa un comment la una dintre postari si spune-ne ce premiu ti-ar placea sa castigi si de ce 파이어폭스 영상 다운로드.

Cine castiga? Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, pe data de 02.12.2013, cu ajutorul aplicatiei automate random.org ethernet controller. Ulterior, vor fi contactati pentru a oferi datele personale necesare livrarii premiului.

UPDATE – Iata si lista castigatorilor Fall Fairy Tale. Pentru a intra in posesia premiului, va rugam sa trimiteti un email pe adresa raluca.cristea@iwoman.ro. Felicitari!

castigatoare concurs PD

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *