Concurs: Iesi din anonimat cu Amelie.ro si Funny-Bijoux.ro

Suntem de acord cu toatele ca accesoriile potrivite pot scoate orice tinuta din anonimat. Amelie.ro impreuna cu Funny-Bijoux.ro vor sa te scoata si pe tine din anonimat si iti ofera posibilitatea de a castiga un set de bijuterii din coral rosu de la Funny Bijoux.

Funny Bijoux este una dintre cele mai noi si cele mai interesante aparitii pe piata accesoriilor hand-made. Magazinul Funny Bijoux si-a deschis portile pentru voi pe 8 iulie si de atunci am putut sa admiram colectiile extrem de ingenioase ale lui Anne Mary Sandu. Acum ai si tu posibilitatea sa castigi un set de bijuterii semnat Anne Mary Sandu. Concursul se va desfasura in perioada 29 iulie – 5 august.

Intra pe forum-ul Amelie.ro, inregistreaza-te si spune-ne si noua ce model ti-a placut cel mai mult de pe www.funny-bijoux.ro si in ce imprejurare ai purta tinuta respectiva. Trimite-ne si link-ul produsului preferat pentru a putea admira si noi, alaturi de tine, modelul ales.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat, joi, 6 august 2009, pe site-ul si forum-ul Amelie.ro! Multa bafta fetelor!

Felicitari Ionela! Esti noua castigatoare a concursului de la Amelie.ro si Funny-Bijoux.ro! Trimite-ne un e-mail la adresa irina.pascu@amelie.ro pentru a afla cum poti intra in posesia premiului.

Click pentru a vizualiza regulamentul de participare la concursul Iesi din anonimat cu Amelie.ro si Funny-Bijoux.ro.