Accesorii fantezie de la Trixibell si Amelie.ro

Mai este putin pana la seara dintre ani in care fiecare domnisoara vrea sa fie cat  mai frumoasa si mai glamorous , de aceea Trixibell si Amelie.ro iti vin in ajutor.

Nu mai trebuie sa umbli din magazin in magazin pentru accesoriile “perfecte” ci doar sa arunci o privire pe blogul Ruxandrei unde vei gasi o multime de accesorii pentru par, cat si cercelusi si brose, toate lucrate de mana.

Sunt convinsa ca dupa o scurta plimbare virtuala printre toate aceste accesorii, te vei indragosti de stilul ei aparte de a crea bijuterii, te vei minuna cum dintr-o panglica de panza ea reuseste sa creezi atat de multe accesorii care sunt si in trend si care pot fi purtate la o multime de tinute.

De asemenea, nu uitam ca un accesoriu bine ales poate schimba total o tinuta!

Amelie.ro si Trixibell iti ofera un cadou acum inainte de Sarbatorile de Iarna. Poti castiga un voucher de 50 lei, cu ajutorul caruia iti poti alege accesorii pe gustul tau create de Ruxandra.

Ce trebuie tu sa faci?

Sa intri pe forumul Amelie.ro in perioada 18 – 30 decembrie 2009, sa te logezi, apoi sa intri pe www.trixibell-cookies.blogspot.com si sa ne spui ce accesorii ti-ar placea sa porti si in ce situatie.

In prima zi a Anului Nou, castigatorul va fi anuntat atat pe site-ul Amelie.ro, cat si pe forumul Amelie.ro.

Castigatoarea concursului este

Regulamentul concursului Accesorii fantezie de la Trixibell si Amelie.ro.