Concurs: Cadouri de la Bijuterii Xandra si Amelie.ro

Mai e putin si intram in luna decembrie, care este mai mult cunoscuta drept „luna cadourilor” ebs Opera House download. Stim ca noi avem un apetit fantastic pentru cumparaturi si atunci cand vine vorba de cadouri, parca avem si o scuza sa iesim si mai des la cumparaturi. Sunt convinsa ca tu aveai impresia ca mai e mult pana la prima zi de cadouri, dar nu trebuie sa intri in panica 마인크래프트 결혼모드 다운로드. Stiu ca nu ai timp, asa ca Bijuterii Xandra si Amelie.ro iti vin in ajutor Movavi video editor 12.

Pe siteul Bijuterii Xandra poti gasi multe solutii de cadouri, care te vor scoate din impas Kukdas. Minunantii de accesorii create handmade si care pot fi si personalizate. Bijuterii Xandra si Amelie.ro au pregatit un concurs pentru tine, vrem sa fim primii care iti ofera un cadou 팟빵 자동 다운로드. Cadoul este setul de bijuterii din imagine, handmade, facut din din scoici mov si perle de sticla.

Intra pe forumul Amelie.ro, in perioada 23 noiembrie – 6 decembrie 2009, inregistreaza-te si spune-ne ce bijuterii de pe site-ul Bijuterii Xandra ti-ar placea sa primesti cadou de Mos Nicolae Download the android source.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si anuntat pe 7 decembrie 2009, pe site-ul si forum-ul Amelie.ro!

Castigatoarea concursului ‘Cadouri de la Amelie.ro si Bijuterii Xandra’ este lupascudaniela sms. Felicitari, si asteptam un email cu datele tale de contact pe adresa alexandra.enea@amelie.ro.

Click aici pentru vizualizarea Regulamentului Concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *