Concurs: Astratex.ro impune tendintele

Vine vara, bine-mi pare, in gradina am o floare handonbody! Numai ca de data aceasta, floarea esti chiar tu! 🙂 1 Mai la mare a fost doar o mica incalzire pentru vara si zilele ce urmeaza sa le petreci la mare Respond1988 17. Nisipul este fin, valurile sunt imbietoare, soarele e din ce in ce mai cald, tot ce mai ai nevoie este un costum de baie care sa fie in tendinte si cu care sa te simti bine 마린 보이 다운로드.

Dar atunci cand vorbim despre venirea verii, nu ne gandim numai la costumele de baie, ci si la lenjeria, care in acest anotimp este mult la mai vedere 꺼내 먹어요 다운로드. Mai ales ca anul acesta, se poarta nu numai machiajul nude, ci si hainele transparente astfel ca trebuie sa ai grija ce lenjerie iti alegi.

Amelie.ro si Astratex.ro s-au gandit deja la aceste aspecte pentru tine astfel ca ti-au pregatit un super concurs xe 파일 다운로드! Participa la acest concurs si poti castiga unul dintre cele 3 vouchere de 300, 200 si 100 lei cu care poti face cumparaturi pe Astratex.ro, sa iti alegi ce iti doresti si sa iti incanti inima de fashionista gmail 첨부파일 한번에 다운로드.

REGULAMENT:

Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs Astratex.ro de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale acelor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs). Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs jsp 웹쉘 다운로드. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri direct pe mail-ul tau.

Perioada de desfasurare a concursului este 5 mai – 4 iunie 2010 gag concert.

PREMIUL: 3 vouchere in voloare de 300, 200 si 100 de lei pentru a face cumparaturi pe Astratex.ro Japanese keyboard.

Castigatorii vor fi desemnati pe 5 iunie 2010, prin tragere la sorti.

Premiile se vor acorda, prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului 3dmark 13.

Castigatoarele concursului sunt: Diana Buciuscan – voucher 300 lei, Lucia Visan – voucher 200 lei, Simona Enache – voucher 100 lei. Felicitari!

In scurt timp veti primi un mail de la Echipa Amelie.ro unde veti afla toate informatiile!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *