Concurs: Castiga cartea „Amor si galanterie bucuresteana”

O carte buna iti poate schimba dispozitia inca de dimineata, iti poate da doza de optimism si energie de care ai nevoie pentru  o zi lunga Red Star 4.0. Tocmai acesta ese motivul pentru care Amelie.ro si Editura EuroPress Group organizeaza un concurs unde poti castiga o carte ce iti poate readuce placere de a citi 태블릿 윈도우 다운로드. Participa la concurs si poti castiga cartea „Amor si galanterie bucuresteana”.

Cititorul va redescoperi, citind aceasta carte, istoriile, uneori-adeseori, scandaloase ale celebrelor cupluri bucurestene, inclusiv cateva din povestile de dragoste care s-au legat intre domnitele noastre si strainii ajunsi la Bucuresti, fie in calitate de diplomati, fie de militari 극동방송 다운로드.

Nu lipsesc din aceste pagini nici artistii din galeria „amantilor magnifici” ai Bucurestilor de odinioara. Un exemplu este povestea rivalitatii Eminescu – Caragiale in ceea ce-o priveste pe Veronica Micle sau povestea dublei pasiuni a arhitectului Alexandru Orascu – pentru sotia sa Elena Marcovici si pentru orasul natal pe care visa sa-l ridice din cenusa si ruine Game of Thrones Season 7 Episode 2.

Este un exemplu de carte care ne poate reaminti cum erau iubirile in trecut si mai ales ce s-a pierdut din emotiile si traile de altadata. Participa acum la concurs si poti trai experienta iubirilor din Bucurestiul numit in acea perioada „Micul Paris” sightseeing train!

REGULAMENT:

Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs) Put down download.

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs.  Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail Legacy of the Void ost.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbat in bani sau alte produse I'm proposing to download.

Perioada de desfasurare a concursului este 18 Ianuarie 2011 – 25 Ianuarie 2011.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 26 Ianuarie 2011 Hey mp3 download.

Premiul: un exemplar din cartea „Amor si galanterie bucuresteana”, de la Editura EuroPress Group 피아노 음원 다운로드.

Premiile se vor acorda, prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

Castigatorul concursului este: Petrea Claudia! Felicitari! In scurt timp veti primi un mail de la Echipa Amelie.ro pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *