CONCURS: Castiga masaje anticelulitice de la Magnolia Club!

Una dintre cele mai mari probleme legate de fizicul femeilor o reprezinta celulita, care determina aspectul ,,cojii de portocala” 테라 리아 다운로드. Masajul anti-celulita este una din cele mai bune solutii de a scapa de aceasta problema Windows 7 activation. Zonele in care este localizata celulita sunt: ceafa, solduri, abdomen, regiunea lombara, coapse, partea superioara a bratelor, glezne si genunchi.

Desi suntem tentate sa credem ca numai femeile supraponderale au celulita, examinati-va mai atent coapsele, fesele si soldurile si veti descoperi contrariul 공튀기기 다운로드. Peste 90% dintre femei au aceste acumulari de grasime inestetice. Daca totusi va aflati printre norocoase, trebuie sa mentineti si sa preveniti eventualele neplaceri 텐센트 카트라이더 다운로드. In primul rand ar trebui sa stiti care sunt cauzele aparitiei celulitei:

  – insuficienta irigare a tesutului;
  – tonusul muscular scazut;
  – tulburari in functia digestive si deficiente hepatice;
  – alimentatie necorespunzatoare;
  – tulburari ale glandelor endocrine;
  – tulburari ale sistemului nervos : soc emotiv,tulburari psihice(bulemie,anorexie), stresul;
  – imbracamintea necorespunzatoare Windows 7 iso download.

Masajul anticelulitic este adaptat fiecarei persoane in functie de perceptia durerii, deoarece desi este un masaj intens nu trebuie sa fie si dureros eliminandu-se astfel factorul de stres jdk 1.5 64bit.

Meritul masajului anticelulitic este acela ca stimuleaza circulatia sanguina si limfatica, ceea ce elimina toxinele si apa in exces retinuta in tesuturi 5일의 마중 다운로드. Astfel, nu numai ca se elimina celulita dar si pielea devine mai ferma si elastica iar muschii mai tonifiati.

Rezultatele se observa dupa primele 4-5 sedinte intensive, aspectul de coaja de portocala dispare vizibil iar pielea este mai neteda; in circumferinta dupa un tratament complet se elimina pana la 7 cm wsl 다운로드.

Kinetoterapeutii de la Magnolia Club iti recomanda si alte tipuri de masaj, ca de exemplu:

Teodora Ilinca – masaj facial, masaj capilar, masaj prenatal;

Andrei Lungumasaj de relaxare, masaj sportiv;

Florin Caslariumasaj la bebelusi, masaj terapeutic Download the calligraphy font.

Amelie.ro ti-a pregatit o noua surpriza! Poti castiga unul dintre cele trei abonamente de masaj anticelulitic de la Magnolia Club Keep the bossed! Valoarea abonamentului este de 150 lei si cuprinde 6 sedinte de masaj anticelulitic, valabile timp de o luna de zile, de la activarea premiului.

REGULAMENT:

1. Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

2. Apasa cele doua butoane de sub formularul de contact (share facebook si yahoo messenger) si anunta-ti prietenele de concurs. Cu cat se vor inscrie mai multe prietene din partea ta, cu atat sporesc sansele de castig pentru voi.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Perioada de desfasurare a concursului este  21 Iulie –  21 August 2011.

Castigatorii vor fi anuntati la sfarsitul perioadei de desfasurare a concursului, iar termenul pentru ridicare si activarea premiului este pana pe 30 Septembrie 2011.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

Foaie verde de trifoi… mult succes si pentru voi! 🙂

CASTIGATORI: Ruxandra Sandu, Andreea Marinescu, Steliana Voicu. Felicitari! In scurt timp veti fi contactati de Echipa Amelie.ro pentru mai multe informatii.

[contact-form 48 „magnolia”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *