Concurs: Castiga pandantive din cristale SWAROVSKI de la gama Missi!

Pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos, bijuteria reprezinta un obiect sfant, fiind inconjurat de o aura a rafinamentului si a feminitatii. Cutia de bijuterii devine altarul frumusetii, iar pretioasele obiecte din interiorul sau metamorfozeaza femeia intr-o faptura angelica.

Bijuteriile sunt piesele de artilerie ale modei, reusind sa transforme orice outfit intr-unul sofisticat, chic, cuminte, latent, haios, relaxat, boem, iar lista poate continua la nesfarsit. Ele pot inviora o tinuta sau, dimpotriva, o pot face mult mai sobra, in functie de evenimentul la care doresti sa participi.”

Sursa: AMELIE

Missi creeaza bijuterii dedicate femeilor independente si frumoase, cu sufletul liber, care isi urmeaza visurile pana la perfectiune. Pentru ca aceasta gama apreciaza feminitatea si tot ceea ce o face speciala, Missi te astepteapta sa iti alegi bijuteriile care reflecta cel mai bine senzualitatea ta feminina.

Cu ce vine in plus aceasta gama? Ei bine, pentru toate produsele marca Missi se pot opera o serie de modificari, parte din ele fara a implica costuri suplimentare din partea dumneavoastra, precum: alegerea sistemului de prindere la cercei, modificarea dimensiunii (lungimea) bratarilor,modificare dimensiunii (lungimea) colierelor.

Pentru produsele livrate de un Reprezentant Missi (in localitatile in care exista reprezentant) transportul este gratuit, iar comanda se face direct pe site-ul oficial : www.missi.ro

Amelie.ro si Missi te provoaca la un concurs unde ai sansa de a castiga 6 Pandantive Fluturas Cristal Swarovski cu posibilitatea alegerii culorii din cele 3 variante disponibile: Fuchsia, Light Rose, Aquamarine.

Mecanica Concursului

Pentru a participa la concurs sunt necesare urmatoarele:

–         Like la cel putin un produs preferat de pe www.missi.ro – butoane ce se regasesc sub fiecare produs (in pagina cu detalii aferenta fiecarui produs);

–         Sa fie postat cel putin un link pe forum amelie.ro catre produsul/produsele preferat din www.missi.ro;

Daca ai deja un cont pe forumul Amelie.ro atunci logheaza-te cu userul si parola si

Daca nu ai cont pe forumul Amelie.ro, fa-ti un cont AICI. Dupa ce primesti aprobarea contului pe adresa de email cu cate te vei inscrie, logheaza-te si participa la concurs.

Perioada de desfasurare: 28 Iunie 2011 – 13 Iulie 2011.

Castigatorii se desemneaza prin tragere la sorti in maxim 5 zile de la finalizarea perioadei de participare.

Castigatorii celor 6 pandantive Missi.ro sunt:

newladycarmen
aryscorpi
silviacta
FELICIA
19051983
munteanumariana

Felicitari!