Concurs: Culori minunate de la Parisax Professional

Orice femeie are un propriu trade mark sau daca nu, ar trebui sa si-l faca. 🙂 De multe ori, acest trademark este legat de atitudine, stilul vestimentar, un parfum pe care il folosesti si toata lumea iti simte prezenta doar “adulmecand” mirosul, dar poate fi si o culoare de ruj, ce o folosesti mereu si te scoate din anonimat.

Daca ti-am dat de gandit, mai ales in ceea ce priveste culoare rujului pe care il folosesti, Amelie.ro te ajuta si acum. Paletele Ruj de Buze 5 culori Parisax Professional au o combinatie subtila de ruj si gloss si nuante variate care se armonizeaza usor cu orice tip de machiaj. Efecte stralucitoare, vinilate, sidefate, usor de aplicat cu pensula sau cu degetul. O gama care te va ajuta cu sigurata sa te simti mai sigura pe tine si sa iti dai seama ca machiajul tau este complet.

Poti castiga unul dintre cele 4 seturi, daca te participi la concursul organizat, pentru tine, de Amelie.ro si Luxbeauty.ro. Participa acum la concurs, recomanda pagina de concurs  la 5 prieteni si poti castiga unul dintre cele cele 4 palete Ruj de Buze 5 culori Parisax Professional.

REGULAMENT:

Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbat in bani sau alte produse.

Perioada de desfasurare a concursului este 19 octombrie  – 7 noiembrie 2010.

Premiile se vor acorda, prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

Castigatorii concursului sunt: Borza Nicoleta, Roxana Popa, Paraschiv Aura Mariana, Bulei Sorina Oana. Felicitari! In scurt timp veti primi un e-mail cu mai multe informatii!