Concurs: Fa miscare cu stil la Magnolia Club!

Castiga unul dintre voucherele puse in joc la Magnolia Club! Poti castiga o sedinta de aerobic si una de fitness gratuita in cadrul clubului, fara tragere la sorti, prin simpla inscriere la concurs! Alege sa fii in forma si toamna aceasta la cel mai nou si stilat club de fitness si aerobic din Bucuresti!

Magnolia Club este una dintre salile de aerobic, fitness, masaj, nou deschisa din Bucuresti care are toate facilitatile pe care trebuie sa le cauti intr-un astfel de loc. Sala s-a deschis pe 2 august2010 si te asteapta plina de viata si stil in Soseaua  Vergului nr 14 A!

Magnolia Club ofera urmatoarele servicii si facilitati:

* Fitness: aparatura profesionala completa Florsystem
* Aerobic: step aerobic, Pillates, Tae-bo, stretch, zumba.
* Jiu-Jiutsu, gimnastica recuperatorie
* Masaj: de relaxare, anticelulitic, reflexoterapie etc
* Personal Trainer: instructor de fitness personal
* Programe pentru copii: karate, cursuri de dans

Sala este nou deschisa (aparatura, finisaje) si ofera facilitati complete: sauna, dusuri, prosoape, bar cu bauturi racoritoare, acces pe baza de card si un personal plin de viata si amabil care va face ca vizita la sala sa nu mai para un chin, ci o adevarata relaxare.

Daca iti place sa iti tonifici musculatura la aerobic, specialistele in acest domeniu Magnolia Club – Andreea si Madalina – te pot ajuta! Incearca aerobic cardio, step aerobic, iar daca iti doresti si ceva mai mult, chiar Zumba sau Fitball. Orice curs  de aerobic te va ajuta sa fii in forma, sa arati bine si sa ai mult mai multa energie si pofta de viata!

Echipa de profesionisti fitness Magnolia Club – formata din Pavel si Florin – iti vor explica ce exercitii sunt cele mai potrivite pentru tine si cele care te vor ajuta sa iti atingi cat mai repede targetul stabilit. Insa nu uita! Trebuie sa vii „de acasa” cu ambitia si vointa de lucru! 🙂

Pentru ca Amelie.ro iti vine mereu in ajutor, te ajuta si de aceasta data. Participa acum la concurs si poti castiga, pana pe 24 septembrie, o sedinta de aerobic si una de fitness la Magnolia Club! Acest concurs este cu atat mai interesant, cu cat pentru a castiga acest voucher tot ce trebuie sa faci este sa recomanzi pagina de concurs la 5 prieteni. Nu exista tragere la sorti si niciun alt mecanism de aflare a castigatorului, decat cel prezentat in regulament!

REGULAMENT:

Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs Magnolia Club de pe site-ul Amelie.ro la 5 prieteni cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale acelor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs). 

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti unul dintre castigatorii acestui concurs, intrucat premiile nu se acorda prin tragere la sorti, ci fiecare participant primeste un voucher cadou. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri direct pe mail-ul tau.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai implinita varsta de 18 ani, insa poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. De asemenea, trebuie sa stii ca, in cazul in care nu iti doresti sa folosesti serviciile oferite de Magnolia Club, nu vei primi in bani sau produse contra-valoarea premiului. In schimb, acest voucher este transmisibil, astfel ca il vei putea face cadou.

Perioada de desfasurare a concursului este 25 august – 24 septembrie 2010.

PREMIUL: Unul din voucherele puse la dispozitie de Magnolia Club si Amelie.ro ce iti ofera o sedinta de aerobic si una de fitness in cadrul clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *