Concurs: Magnolia Club te tine in forma

Romanii sunt recunoscuti pentru faptul ca lasa totul pe ultima suta de metri, iar cand vine vorba de fizicul nostru, aceasta atitudine se aplica si mai mult. De obicei, in aprilie, cand incepe sa se incalzeasca afara si trebuie sa mai renuntam la haine, incepem sa luam cu asalt salile de sport pentru a reusi sa dam jos kilogramele adunate pe timpul iernii.

Insa, minunile nu se intampla peste iarna, asa ca trebuie sa avem grija de noi si de corpul nostru in tot timpul anului, pentru a avea o silueta de invidiat. Trebuie sa ascultam sfatul doctorilor si sa incercam sa facem cat mai multa miscare si sa avem grija sa avem un regim de viata echilibrat, evitand pe cat posibil excesele.

Magnolia Club si Amelie.ro iti vin in ajutor si de aceasta data, si te provoaca la concurs. Participa acum la concurs, recomanda pagina de concurs Magnolia Club la 5 prieteni si poti castiga unul dintre cele 10 abonamente de 230 de lei, prin care beneficiezi de aerobic si fitness nelimitat timp de o luna de zile.

Magnolia Club este una dintre salile chic din Bucuresti, deschise la sfarsitul acestei veri, pe Soseaua Vergului, nr 14 A, o zona unde se ajunge usor atat cu masina, cat si cu mijloacele de transport in comun. Printre serviciile si facilitatile oferite la aceasta sala se numara:

* Fitness: aparatura profesionala completa Florsystem
* Aerobic: step aerobic, Pillates, Tae-bo, stretch, zumba.
* Ju-Jiutsu, gimnastica recuperatorie
* Masaj: de relaxare, anticelulitic, reflexoterapie etc
* Personal Trainer: instructor de fitness personal
* Programe pentru copii: karate, cursuri de dans

REGULAMENT:

Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs Magnolia Club de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Voucherul Magnolia Club nu poate fi preschimbat in bani sau alte produse. In schimb, acest voucher este transmisibil, astfel ca il vei putea face cadou.

Perioada de desfasurare a concursului este 15 octombrie  – 31 octombrie 2010.

Premiile se vor acorda, prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

Castigatorii concursului sunt: Dumitrescu Dragos Gheorghe, Matei Silvia, Ciochir Daniela, Anca Marotineanu, Rizescu Ioana, Croitoru Roxana Anda, Livescu Adriana Mariana, Tica Cristina, Carmela Valeanu, Iulia Uidumac. Felicitari! In scurt timp veti primi mai multe informatii de la Echipa Amelie.ro!