Concurs: Par stralucitor precum al unui moviestar

Cum ultimul concurs v-a placut atat de mult, Amelie.ro alaturi de HairCare.ro s-au gandit sa il reia pentru placerea voastra.

Astfel, daca inca nu ai intrat pe Forum-ul Amelie.ro, acum este cazul sa o faci. Intra pe Forum, fa-ti cont de utilizator si discuta cu noi despre ce faci pentru a fi frumoasa, ce produse de beauty sa folosesti si la ce trucuri sa apelezi pentru a fi mereu stralucitoare, o Beauty Queen. Raspunde la intrebarea Ce tratament de infrumusetare vrei sa incerci si de ce? si ai sansa sa fii castigatoarea Amelie.ro saptamana aceasta.

Saptamana aceasta, Amelie.ro si HairCare.ro iti ofera un produs profesional de la LondaCare pentru stralucirea parului. Daca parul tau

este sanatos, insa, ii lipseste acel plus de stralucire pe care vedetele de la Hollywood il etaleaza mereu pe covorul rosu, atunci, noi te ajutam. Intra pe Forum-ul Amelie.ro, spune-ne ce tratamente de beauty folosesti, care sunt cele mai eficiente trucuri pentru tine si noi te rasplatim cu un produs de la LondaCare.

Amelie.ro si HairCare.ro sunt pentru stralucire! Va asteptam pe Forum-ul Amelie.ro!

Click aici pentru a vizualiza Regulamentul concursului din aceasta saptamana.

Felicitari Claudia Bercaru! Ai castigat spray-ul pentru stralucirea parului de la Amelie.ro si HairCare.ro! Te rog sa ma contactezi pe adresa alexandra.dumitru@amelie.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *