Concurs: Slabesti vazand cu ochii cu Amelie.ro si Keiko Slim Spa

Fiecare dintre noi se viseaza mai supla si vrea sa slabeasca cele cateva kilograme in plus. Daca acestea nu exista, nu conteaza, trebuie sa slabim in avans! 🙂 Amelie nu face exceptie de la aceasta filozofie feminina asa ca s-a gandit sa iti impartaseasca din secretele ei. Astfel, intre 8 -22 iulie, Amelie.ro impreuna cu Keiko Slim Spa iti dau ocazia sa castigi un tratament LIPOMED FAST care va avea grija de kilogramele in plus.

Premiul consta intr-un voucher de 850 de lei pentru a beneficia de un tratament LIPOMED FAST in urma caruia scapi de kilograme, pierzi centimetrii si iti remodelezi silueta. Celule grase, celulita, exces de apa – pentru fiecare, Keiko ti-a pregatit cate ceva. O sa ai parte si de o dieta, care a fost conceputa in mod special de un nutritionst italian.

Intra pe forum-ul Amelie.ro, inregistreaza-te si spune-ne si noua metoda ta preferata de a slabi, fie ca este o metoda traditionala sau una non-traditionala. Impartaseste-ne experienta ta si poti castiga premiul pus la bataie de Amelie.ro si Keiko.ro

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat, joi, 23 iulie 2009, pe site-ul si forum-ul Amelie.ro! Multa bafta fetelor!

Felicitari Floriana! Esti castigatoarea concursului “Slabesti vazand cu ochii cu Amelie.ro si Keiko Slim Spa! Trimite-ne un e-mail la adresa irina.pascu@amelie.ro pentru a afla cum poti intra in posesia premiului.

Click pentru a vizualiza regulamentul de participare la concursul Amelie.ro si Keiko.ro.