Rasfata-te la HairWellness …and more inainte de Sarbatori! Castiga un tratament cosmetic si un coafat!

HairWellness …and more te invita sa descoperi starea de bine Forensics! Localizat in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, salonul ofera servicii premium de coafor, cosmetica faciala si corporala, manichiura si pedichiura si machiaj inca din septembrie 2005 마쉬멜로우 다운로드.

Conceput initial ca un salon cu circuit inchis, din 2011 HairWellness …and more este deschis publicului larg pentru a oferi servicii la cele mai inalte standarde, dar si un spatiu in care sa iti petreci timpul cu prietenele Joara Noble download.

Liza Pintileasa, haistylist cu 15 ani de experienta in domeniu te asteapta in salonul sau din strada Sibiu nr. 17 pentru a-ti oferi cateva ore de relaxare hp officejet 7612 driver.

HairWellness …and more impreuna cu Amelie.ro v-a pregatit o surpriza inainte de Sarbatorile de iarna si va ofera cateva momente de rasfat constand intr-un coafat si un tratament cosmetic happy chick 다운로드. Participa la concurs si poti fi chiar tu castigatorul!

REGULAMENT:

1 iPhone ipsw. Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs) Patriot game. Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail Outlook 2007.

2. Trebuie sa dai LIKE paginii de Facebook HairWellness …and more intel haxm 다운로드.

3. Trebuie sa completezi datele din formularul de mai jos pentru a verifica daca ai indeplinit toate cerintele. Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani lighttpd. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Extragerea castigatorilor se va face cu ajutorul programului Random.org dintre cei care au raspuns corect la intrebare si au indeplinit toate conditiile! Perioada de desfasurare a concursului este 10 decembrie – 21 decembrie  2012.

[contact-form-7 id=”87271″ title=”wellness”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *