URGO are grija de tine si de familia ta! Castiga unul dintre cele 20 de premii constand in pachete complete de prim ajutor de la URGO! INCHEIAT

Odata cu venirea sezonului cald, devenim din ce in ce mai activi si suntem mai predispusi la mici accidente. De aceea, indiferent daca esti acasa sau in vacanta cu familia, noua gama de plasturi Urgo trebuie sa-ti fie mereu la indemana!

Amelie.ro si Laboratoires Urgo te invita la concurs!

Poti castiga un “set de prim ajutor” din gama de plasturi Urgo cu solutie antiseptica.

Compresele plasturilor traditionali Urgo sunt impregnate cu o solutie antiseptica- clorura de benzalconiu, recunoscuta pentru eficacitatea sa in prevenirea si tratarea infectiilor.

Noua gama de plasturi ofera un proces de vindecare optim, solutia antiseptica garantand:

Eliminarea a peste 99,99% din bacterii

O actiune rapida si eficienta imediat dupa aplicarea plasturelui pe rana

Actiune antiseptica timp de 24 de ore

Un mod eficient de a preveni infectarea ranilor

 

Conditii de participare:

1. Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

2. Raspunde la urmatoarea intrebare si lasa raspunsul in campul special din formularul de inscriere:  Ce garanteaza solutia antiseptic din noua gama a plasturilor URGO?

3. Trebuie sa dai SHARE acestei poze pe Facebook.

4. Apasa cele doua butoane de sub formularul de contact (share facebook si yahoo messenger) si anunta-ti prietenele de concurs si taguieste Pagina de Facebook Amelie.  Cu cat se vor inscrie mai multe prietene din partea ta, cu atat sporesc sansele de castig pentru voi.

5. Trebuie sa completezi datele din formularul de mai jos pentru a verifica daca ai indeplinit toate cerintele.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Perioada de desfasurare a concursului este 26 Iulie – 26 august 2012.

Vom acorda cate 5 premii saptamanal!

Succes!

Castigatorii sunt: Trandafir Elena, Mariana Constantin, Verisoara Mirela, Alex Plescan, Georgeta Ion, Iosif Elisabeta, Miruna Mateeescu, Alice Proti, Ionescu Claudiu, Andreea Tudorache, Mircea Andrei, Mustata Marinela, Madga Ionescu Mihai, Iuliana Melita, Roxana Iuga, Oana Martin, Pavel Birta, Andreea Mihaela Mestea, Lorena Miu si Mariana Mutu.

[contact-form-7 id=”84412″ title=”urgo”]