To be or not to be a hipster, that is the question

Ii vedeti la tot pasul, purtand coafuri si tinute neconforme cu restul populatiei Download the bookbook. Ii recunoasteti prin cateva trasaturi comune: haine colorate, carouri, ochelari cu rame groase supradimensionati, tunsori asimetrice si ciufulite. Ei bine ei sunt asa-numitii hipsteri, care se remarca cu siguranta prin stilul cu care defileaza pe strada 플립북 다운로드.

Nu trebuie sa ai studii de specialitate ca sa descifrezi profilul psihologic al acestor tineri, caci tineretul reprezinta categoria care defineste cel mai bine acest curent cu precadere urban 2010 파워포인트 무료 다운로드. Motivul pentru care vezi un hipster in mii de copii xerox, este sentimentul de apartenenta la un grup ale carui valori le impartaseste si el. Si aici cred ca este usor de ghicit ca hipsterul transmite un mesaj de revolta prin felul in care arata: nonconformismul vis-à-vis de normele rigide ale societatii traditionale bmw 블랙박스 다운로드. Imbracamintea lor iti inspira libertate si creativitate.

Stilul hipsterilor a evoluat mult. Fenomenul debuteaza in America de Nord si de acolo se va raspandi in intreaga lume 8월 4주차 멜론 top100 다운로드. La inceput hipsterii erau albii care imitau stilul urban, de strada al negrilor. Astfel blugii cu turul lasat, sapca, skateboardul si muzica hip-hop devin elemente de referinta pentru aceasta tipologie de tineri 화석파이터 다운로드.

Apoi moda ‘emo’ se instaleaza usor usor si castiga teren in defavoarea ‘rapperilor’. Este perioada espadrilelor si esarfelor in carouri, a tricourilor si sepcilor colorate si a blugilor ‘pana’ revit 2015 다운로드. Acest stil vestimentar era dublat si de o atitudine ‘true’- tristete, apatie, izolare, ganduri sinucigase. Nu uitati ca simbolul curentului emo este ‘lama de ras’ care se purta pe post de pandantiv 맥 트위치 영상 다운로드.

De la curentul ‘emo’, stilul hipsterilor capata o turnura mai pozitiva si totodata desueta. Este perioada hainelor vintage care sunt adoptate atat de baieti cat si de fete youtube videos from your phone. Acestea sunt combinate cu piese vestimentare obisnuite luand nastere un look stradal interesant. Astfel palaria si sacoul vor deveni de nelipsit din garderoba unui hipster si vor fi asortate fara probleme la blugi si conversi 210 Youth Era download.

Astazi, mii de tineri pozeaza intr-un nou stil, cel al tocilarului. Asadar, fie ca au probleme de vedere sau nu, e musai sa poarte ochelari supradimensionati, cu rama neagra si groasa. Acestia impreuna cu sacoul in carouri la care baietii de regula adauga si un papillon, vor redefini acel ‘classic nerd style’, dandu-i un aer vesel si haios.

Tu esti o/un hipster?

(sursa foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *