Cristina Popescu: CU DRAG pentru doamne și domnișoare

Emisiunea de mărci poștale Alfabetul florilor (II) CU DRAG este dedicată în acest an zilei de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, o sărbătoare a femeilor din întreaga lume, a iubirii și respectului pentru acestea, precum și a realizărilor obținute de reprezentantele sexului frumos de-a lungul timpului 헤드 사커 돈버그 다운로드.

Romfilatelia aduce doamnelor și domnișoarelor, cu această ocazie, un buchet simbolic de flori, fiecare din timbrele emisiunii înfățișând o letrină împletită cu o floare, iar întreaga emisiune alcătuind cuvintele „CU DRAG” ebs Opera House download. Putând fi achiziționat începând de marți, 8 martie a.c., din magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, proiectul vine în completarea celui din anul 2015, cu titlu asemănător, în cadrul căruia mărcile poștale au alcătuit, în aceeași manieră de expresie, cuvântul „TIMBRE” 마인크래프트 결혼모드 다운로드.

Expresia „CU DRAG” este formată de cele șase mărci poștale ale emisiunii, fiecare literă reprezentând inițiala florii care este ilustrată pe timbrul respectiv Movavi video editor 12.

Timbrul cu valoarea nominală de 1,20 lei prezintă litera C de la Crizantemă, cunoscută și sub numele de tufănică sau margaretă de toamnă, iar pe timbrul cu valoarea nominală de 1,40 lei este reprezentată litera U de la Urechelniță, plantă al cărei nume nu trădează cu nimic frumusețea și utilitatea florii Kukdas.

Litera D este reprodusă pe timbrul cu valoarea nominală de 1,60 lei și face referire la Dalie, al cărei nume vine de la botanistul suedez Anders Dahl, cel care a adus planta din America, iar timbrul cu valoarea nominală de 4,50 lei ilustrează litera R de la Ruscuța de primăvară, specie considerată otrăvitoare, dar având proprietăți curative în cazul bolilor cardiace 팟빵 자동 다운로드.

Litera A este reprezentată pe marca poștală cu valoarea nominală de 8,00 lei și face referire la Azalee, plantă care este de fapt un grup de arbuști, iar timbrul cu valoarea nominală de 16,00 lei ilustrează litera G de la Gladiolă, plantă înrudită cu irișii, ambele flori având o tijă alungită și ascuțită către vârf, sub formă de sabie Download the android source.

Cele șase mărci poștale ale emisiunii sunt însoțite de două plicuri prima zi, iar ca forme de machetare au fost folosite coala de 28 de timbre, minicoala de 5 timbre + 1 vinietă și blocul de 

6 timbre + 6 tabsuri sms.

Romfilatelia mulțumește Institutului de Biologie al Academiei Române pentru sprijinul documentar acordat la realizarea acestei emisiuni de mărci poștale 마포구 다운로드.

* * *

Un timbru înnobilează prin sine comunicarea; împărtășește emoții, comprimă distanțe și crează legături; adună pe suprafața sa miniaturală povești „uriașe” despre valori umane și materiale, pe care le include cu succes în moștenirea românească; Un timbru se transformă în timp și își redefinește rolul în funcție de actualitatea societății: de la susținător al cauzelor nobile și prieten al personalităților românești de valoare la mesager de prim rang al celor mai importante evenimente sau, pur și simplu, veritabil ambasador al țării și poporului român Download 20th Century Boys. Nu uita să cauți și să descoperi emoția unei lumi adunate pe timbrele românești!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi Biroul Relaţii Publice:

Tel: 021 / 337 24 42

anamaria.anton@romfilatelia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *