Cea mai mare expozitie destinata curateniei se va desfasura intre 11-14 iunie, la Romexpo

Cea mai mare expozitie destinata curateniei  profesionale, industriale si domestice din Romania se va desfasura intre 11-14 iunie 2014, la Romexpo 극한직업 다운로드!

Ajuns la cea de-a V-a editie, Cleaning Show lanseaza o invitatie de nerefuzat care garanteaza evolutia in afaceri pentru firmele din domeniu 교육학개론 다운로드. Evenimentul este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO si se va desfasura in Pavilionul C1.

Momentul aniversar va fi marcat prin demonstratii spectaculoase, lansari in premiera si prezentari ale echipamentelor si tehnologiilor avansate care revolutioneaza atat piata autohtona, cat si cea straina, gale de premiere, concursuri interactive si importanti invitati externi 임협헬퍼 다운로드.

Companiile expozante vin dintr-o sfera larga a industriei de curatenie si sunt reprezentate de cei mai importanti producatori si distribuitori din domeniile: echipamente si servicii de curatenie industriala, profesionala si domestica, echipamente de igiena sanitara, consumabile, accesorii si detergenti, curatatorii si spalatorii chimice 유튜브 url 다운로드.

Evenimentul este indelung asteptat de principalii clienti – firme de facility management, hoteluri, hypermarket-uri si clinici, care profita de oportunitatea achizitiei in cele mai bune conditii 문방구 다운로드. Garantia alegerii inspirate este data de conceptul targului care permite realizarea unor demonstratii tehnice, pe o suprafata speciala, dar si a unui Innovation Corner, unde vor fi expuse cele mai noi aparitii din piata. Cea de-a cincea editie a Cleaning Show si-a propus sa depaseasca cifrele inregistrate in anii trecuti si sa ofere cele mai bune oportunitati de afaceri Download Bontown. Asadar, la eveniment sunt asteptate toate firmele care se inscriu in tematica expozitionala si care sunt pregatite sa se intalneasca fata in fata cu clientii la Cleaning Show 2014 second typeface!

Pentru informatii complete, va rugam accesati www.cleaningshow.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *