Cremele împotriva soarelui trebuie aplicate corect pentru efect maxim

Cremele împotriva soarelui ajută la protejarea de razele ultraviolete, care pot duce la o îmbătrânire prematură a pielii sau chiar la cancer Aomei onekey recovery hangul download. Ele trebuie alese cu multă grijă, altfel putând face mai mult rău decât bine, scrie 7sur7.be.

În primul rând, trebuie aleasă o cremă care protejează atât de razele UVB, cât şi UVA ale soarelui Ms office 2010 uninstalled download. Dermatologii David Leffell şi Lisa Garner avertizează împotriva unor mici greşeli care pot fi evitate.

Crema împotriva razelor solare nu se foloseşte de la un sezon la altul staff. Valabilitatea este primordială pentru o protecţie optimă. În plus, un flacon deschis este mai sensibil la bacterii, conservanţilor scăzându-le eficienţa odată cu trecerea timpului 크래쉬포인트 다운로드.

Este recomandabil un machiaj cu protecţie solară integrată. Fondul de ten protector este un produs practic, însă nu funcţionează la fel de eficient ca o cremă în plină vară 오글거려 다운로드. În timpul zilei, machiajul se strică, încetând să mai asigure o protecţie adecvată.

Uneori nu se aplică destulă cremă. Trebuie acoperită toată pielea expusă la soare, operaţiunea putându-se repeta în cursul zilei 드럼 샘플 다운로드.

O altă greşeală care se face la aplicarea cremei împotriva soarelui este că se se pune doar dimineaţa. La expunerea la soare, este bine ca operaţiunea să se repete în medie din două în două ore Man Frum Earth. La contactul cu apa sau la transpiraţie, efectul agenţilor activi din loţiune trece mai repede, aşa încât se recomandă repetarea operaţiunii.

Oamenii au în general prea multă încredere în indicaţia ‘rezistent la apă’ Pokémon Retsugo Pikachu. La mare sau la piscină, protecţia solară rezistentă la apă este indispensabilă. La ieşirea din apă, gradul de protecţie scade totuşi, crema fiind eficientă între 40 şi 80 de minute 슈렉1 다운로드. Ca atare, trebuie întinsă din nou cremă pe piele.

Majoritatea utilizatorilor de cremă împotriva soarelui o folosesc doar în zilele însorite, dar cerul acoperit poate înşela 리눅스 콘솔 다운로드. Razele UVA pot traversa stratul de nori şi reflecta în sticlă, nisip sau apă. Se recomandă prin urmare folosirea cremei în fiecare zi.

Pentru un efect de protecţie cât mai ridicat este bine să se folosească pălărie şi ochelari de soare în orele cu radiaţie intensă (între 12h00 şi 16h00), alături de loţiunea anti-solară, care blochează o parte din razele UV (circa 96%).

Un studiu realizat de cercetători australieni a demonstrat ceea ce dermatologii ştiu de multă vreme. Pe lângă că protejează împotriva razelor UV ale soarelui, crema aplicată zilnic pe faţă încetineşte îmbătrânirea tenului. Femeile care îşi dau în fiecare zi cu astfel de cremă au o piele mai tânără şi mai sănătoasă, încheie 7sur7.be.

sursa articol: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *