De 1 Decembrie, Farmec lansează campania ”Pașaport Gerovital”

1 Decembrie este un simbol al unității și identității naționale, iar Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, lansează „Pașaport Gerovital”, campania prin care românii pot fi acum mai aproape de compatrioții din afara țării și de simbolurile României 매일 미사 다운로드.

Campania se va derula în perioada 1-3 decembrie, iar românii le pot face cadou rudelor sau prietenilor din străinătate produse 100% românești, beneficiind de transport gratuit, atât pentru comenzile efectuate din România, cât și pentru cele externe Download the Bridge of The Kwai River. Farmec a pregătit cu această ocazie produse în ediție limitată, casete cadou, dar și cele mai recent lansate game: Gerovital Perfect Look și Gerovital H3 Derma+ Frp bypass apk.

Cei care doresc să suprindă persoanele dragi cu un cadou românesc trebuie sa acceseze http://www.farmec.ro/pasaport-gerovital.html. În cazul în care adresa poștală a destinatarului nu este cunoscută, Farmec pune la dispoziție un sistem prin care se poate trimite un mesaj pe adresa de e-mail a acestuia, urmând ca răspunsul cu adresa de livrare să ajungă automat la adresa de e-mail a persoanei care dorește să expedieze produsele Linux tcpdump.

Transportul gratuit este disponibil în România, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembrug, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia și Suedia thinkvantage.

Gerovital este cel mai cunoscut brand românesc de cosmetice de peste hotare și unul dintre cele mai apreciate de către români. De 45 de ani, când a fost lansat Gerovital, primul produs ati-age din lume, acest brand s-a reinventat continuu, lansând sute de produse destinate frumuseții și sănătății pielii și părului Dragon Night 4 remake. Numai anul acesta, au fost lansate trei game noi – Gerovital H3 Men, Gerovital Perfect Look și Gerovital H3 Derma +, prima linie de produse dermatocosmetice din portofoliul Farmec Griff Syndrome.

La mulți ani românilor de pretutindeni!

Pasaport Gerovital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *