Fetițele voastre își pot crea propriile podoabe!

Le așteptăm marți, 16 decembrie, la atelierul de bijuterii din fetru Download the bread basics In English. Vor pătrunde în lumea colorată a textilelor și își vor dezvolta creativitatea și simțul estetic, alături de abilitățile motorii fine. Atelierul face parte din săptămâna Joc și Imaginație, dedicată pregătirilor pentru Crăciun de la Academie 윈도우 10 영문판 다운로드.

Broșe colorate, brățări originale, accesorii de păr înflorate – participantele își vor îmbogăți caseta de bijuterii și își vor exersa dexteritatea Download Accordance. Mai mult, purtând podoabele pe care și le-au confecționat singure, fetițele își vor spori încrederea în sine și vor dobândi curajul de a experimenta cu noi forme și texturi 고릴라 pc 다운로드. Până la urmă, imaginația împreună cu materialele colorate, o foarfecă, lipici și ațe, pot aduce la viață mii de posibilități.

Atelierul va fi susținut de Alina Tudor, artist și manager programe Academia de Creativitate, pe care cei mici o întâlnesc la playgroup și la cursurile de pictură și modelaj Great Escape 2 7.

Grupa de vârstă: 4-8 ani
Durata atelierului: 17.00 – 18.30

Participarea la atelierul de bijuterii din fetru este gratuită și se face pe bază de înscriere la adresa inscriere@feelsmart.ro 세븐 나이츠 다운로드. Termenul limită de aplicare este luni, 15 decembrie. Activitatea se va desfășura la sediul Academiei de Creativitate, str. Caragea Ioan Vodă nr. 2, București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *