IL PASSO: tendintele vedeta ale sezonului de iarna 2013/2014

 

Pentru sezonul iarnă 2013 / 2014, IL PASSO propune modele de cizme, botine și ghete cu personalitate, inspirate din trendurile internaționale.

Printre tendințele vedetă ale colecției dedicate anotimpului rece se numără pielea matlasată, accesoriile și detaliile metalice, modelele de Chelsea boots, combinațiile de piele și piele întoarsă, dar și nuanțe aristocrate de navy sau burgund.


Pielea matlasată

Pielea matlasată reprezintă una din cele mai importante tendințe ale noului sezon, ce nu trebuie să lipsească din garderobă, regăsindu-se atât în modele de cizme, cât și de botine sau ghete, în combinație cu pielea netedă.

incaltaminte matlasata

Accesorii și detalii metalice

Modelele cu accesorii metalice nu ies din tendințe nici în acest sezon și aduc un plus de personalitate fiecărei ținute, fie că este vorba de un model de biker boots sau o pereche de cizme cu lanțuri sau toc metalic.

incaltaminte accente metalice

Cizme peste genunchi

Un alt trend care se menține în acest sezon este cel al cizmelor peste genunchi. Acum sunt și mai înalte și mai strânse pe picior și subliniază perfect silueta feminină. În plus, se regăsesc atât în varianta cu toc, cât și în cea fără, ambele modele fiind la fel de fashionable.

cizme peste genunchi il passo

Chelsea boots

Modelele de Chelsea boots, cu o bandă elastică pe partea laterală, reprezintă o noutate pentru 2013 și completează cu ușurință ținutele casual. Din piele sau piele întoarsă, IL PASSO propune modele în nuanțe de negru, maro și navy.

chelsea boots il passo

Combinatii de piele și piele întoarsă

Combinațiile de piele și piele întoarsă sunt ultra chic și se regăsesc în modele de cizme cu toc sau talpă ortopedică.

cizme piele cu piele intoarsa

Detalii florale

Modelele de botine si cizme, ce contin detalii florale sunt chic si feminine si pot fi purtate alaturi de jeansi sau in combinatii cu fuste fluide, A-line.

cizme cu detalii florale

IL PASSO este un brand românesc infiintat in 1999, axat pe comertul de pantofi si accesorii pentru femei si barbati. Cu peste 80 000 de perechi de pantofi vândute anual si distribuitor oficial al altor 50 de branduri internationale, IL PASSO mizeaza pe calitatea produselor si a materialelor si pe confortul oferit. Se adreseaza atât femeilor, cât si barbatilor, pasionati de moda, cu un stil de viata modern. Produsele IL PASSO pot fi achizitionate din cele 12 magazine din tara in Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Constanta si online, pe www.ilpasso.ro/shoponline.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *