La Bebe Librarie, Black Friday incepe joi!

Bebe Librarie, prima librarie online dedicata copiilor de 0 – 5 ani si parintilor acestora, lanseaza seria de oferte Black Friday cu o zi mai devreme Download by fourth grader BoKyung.

Astfel, incepand de joi, 20 noiembrie, Bebe Librarie propune parintilor care doresc sa redescopere impreuna cu bebelusii lor pasiunea pentru povesti, personaje si poezii, zeci de carti cu reduceri de pana la 50% si alte zeci de carti cu preturi de neegalat Download celebrity photos.
omida mancacioasa
„Omida mancacioasa iese din cocon la doar 15,75 lei 크롬 jwplayer 동영상 다운로드! Doar la Bebe Librarie! Doar de Black Friday! Si nu vine singura!”, spune Dana Ivan Paunescu, fondatoare a Bebe Librarie, despre oferta speciala la una dintre cele mai citite carti pentru copii: „Omida mancacioasa”, cea mai iubita dintre cartile lui Eric Carle, tradusa in 30 de limbi si vanduta in peste 22 de milioane de exemplare 쿠키 런 크리스탈 버그 판 다운로드.

Bebe Librarie a inclus in oferta de Black Friday carti Disney, carti de Craciun, carti de activitati si carti de colorat yes24 영화 다운로드. Iubitorii de carte vor descoperi la Bebe Librarie chiar si carti cu preturi mai mici de 5 lei.

„Ne bucura faptul ca tot mai multi parinti inteleg cat de important este pentru dezvoltarea copiilor sa faca cunostinta cu aceasta lume fascinanta a cartilor de la varste cat mai fragede 밤샘토론 다운로드. Tocmai de aceea, am decis ca in acest an, de Black Friday, sa le oferim ocazia de a-si alege mai multe carti la preturi accesibile”, au adaugat reprezentantii Bebe Librarie 유튜브 채널 다운로드.

Oferta Bebe Librarie va fi disponibila timp de patru zile, in perioada 20 – 23 noiembrie Download Acrobet for free.
www.bebelibrarie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *