Reduceri de Black Friday la SOFIAMAN

Black Friday aduce la SOFIAMAN, în perioada 21-23 noiembrie, reduceri de până la 50% esxi 5.1. Astfel, de Black Friday, cumpărătorii SOFIAMAN își vor putea achiziționa articole de îmbrăcăminte de noapte și de casă la prețuri speciale și vor putea alege dintre zecile de produse incluse în promoție Free sound booster.

Produsele selecționate vor avea discount-uri generoase ce se vor aplica categoriilor de pijamale, compleuri, halate și articole de stradă, destinate femeilor, bărbaților, dar și copiilor și bebelușilor 3D 파일.

Reducerile cuprind și piese vestimentare din noua colecție toamnă-iarnă 2014/2015 SOFIAMAN și vor fi prezente atât în magazinul online, www.magazinsofiaman, cât și în cele 8 magazine fizice din toată țara 더 하우스 다운로드. Gamele disponibile includ modele ce surprind prin imprimeurile și combinațiile cromatice puternice și sofisticate.

În plus, pe lângă promoțiile de până la 50%, cei care vor face cumpărăturile de minimum 200 de lei, vor primi reduceri cumulate de 100 de lei la achizițiile din noua colecție Download Autocad 2012 Korean Edition.

Campania de Black Friday de la SOFIAMAN va începe vineri, 21 noiembrie, ora 00:00 și se va desfășura până duminică, 23 noiembrie, ora 23:59.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *