3 zile de placeri culinare ingrozitoare la Sweet Fest

In perioada 1-3 noiembrie se desfasoara la Hanul lui Manuc Sweet Fest, festivalul dulciurilor gourmet 캐논 스캐너 드라이버 다운로드. Ajuns la cea de a sasea editie, Sweet Fest se bucura de o mare popularitate in randul bucurestenilor si turistilor deopotriva, consacrand traditia sarbatorilor culinar-tematice Youtube wmv. Editia de Halloween reprezinta o aventura gastronomica magica si ingrozitor de delicioasa.

De vineri si pana duminica seara, extravaganta gourmet de la Hanul lui Manuc devine vraja numarul unu in Bucuresti Siemens nx. Peste 30 de experti in arta culinara, producatori, importatori si comercianti de elita vor oferi o gama completa de surprize si delicii : deserturi home-made, sortimente de ciocolata, praline si cafea, cupcakes, clatite, cozonaci si celebrele prajituri tematice Windows Postit.

Demonstratii culinare

Va pregatim demonstratii culinare in care veti invata sa preparati dulciuri fine, de calitate, dar si gustoase Download computer chrome. Preparate la rece, sunt facute cu ingrediente vegane, organice, crude, dar si cu multa dragoste si pasiune. Pe timpul targului, Anneline, creatoarea « Les petit deserts », va impartasi cu noi secretele retetelor dulci si sanatoase Download the cartoon three kingdoms pdf.

Les Crepes Terrifiantes

Creperie d’Amour, clatitaria gourmet cu clatite fermecate, dulci si sarate, prezinta in exclusivitate retetele de clatite Fantome, Incantation si Le Chat Noir, pregatind live crepes in retete traditionale, precum si in interpretari moderne, abracadabrante 심즈4 심 다운로드. Clatite patrate si clatite cu fete infricosate, Les Crepes Terrifiantes hipnotizeaza numai in weekendul de Sweet Fest.

Spectacol de ciocolata

Ca la fiecare editie, ciocolata ramane produsul vedeta, fiind prezenta in diverse culori, arome seductoare si forme spectaculoase Youtube 2160p. Simpla sau cu alune, fructe ori condimente, ciocolata ramane principala atractie a targului.
sweet fest
Accesul vizitatorilor la festival este gratuit, acestia fiind asteptati vineri, sambata si duminica la Hanul lui Manuc, pe str. Franceza nr. 62-64, intre orele 10.00 -20.00.

Detalii complete despre Sweet Fest pe http://www.facebook.com/SweetFest

Detalii suplimentare:
www.sweetfest.info

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *