Avanpremiera „VANZATORII AMBULANTI”

Garage Hall are onoarea sa prezinte: o poveste de o zi ce poate guverna o viata Download computer chrome. O poveste despre putere, despre incredere, autosugestie. O poveste comica despre o drama,  joi ora 20.00.

Vanzatorii ambulanti, de Murray Schisgal – Un spectacol independent al grupului de teatru PACT produs de all4one ENTERTAINMENT Download the cartoon three kingdoms pdf.

Orlando Petriceanu, cunoscut din spectacolele (Azilul de noapte si Lautrec la bordel ale Teatrului Metropolis, de la show-urile de improvizatie si Drum Up), Pavel Barsan (castigator al galei tanarului actor HOP 2008, cunoscut din spectacolele Romantiosii, Cabinierul, Scaiul, din show-urile de improvizatiei ale trupei Improvisneyland), Ramona Cutina cunoscuta publicului larg in special din spectacolele lui Dan Puric (Made in Romania, Costumele, Hic sunt Leones, Cei 150, din show-urile de improvizatie) sunt cei trei protagonisti ai spectacolului VANZATORII AMBULANTI. 

Ideea regizorala apartine Teodorei Herghelegiu, care dupa cum spun actorii a fost o respiratie de aer curat – un REGIZOR PASAGER LA CLASA BUSINESS 심즈4 심 다운로드. Coregrafia este semnata de Felicia Dalu.

Tel.rezervari:0769/GARAGE ,0769/427 243

Bilet intrare:20 RON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *