Avocatul din limuzina

Mickey Haller (Matthew McConaughey) este un avocat din L.A., al carui birou este de fapt bancheta din spate a unei limuzine Lincoln Terraria 1.2.0.2 Download. Cu ea se plimba intre tribunalele din oras si inculpatii marunti pe care ii ajuta: farsori, soferi prinsi beti, motociclisti certati cu legea, traficanti de droguri etc 유튜브 멀티 다운로드.

Pentru avocat legea nu mai inseamna vina sau nevinovatie, ci mai degraba cat de bine poate sa speculeze si sa manipuleze circumstantele. Haller nu are o viata personala prea fericita, acesta fiind divortat de sotia sa (Marisa Tomei) 자바 ee 다운로드.

In toata viata sa profesionala Haller s-a temut ca este incababil sa recunoasca un om inocent, dar ultimul sau caz l-a facut sa realizeze ca mai degraba ar fi trebuit sa se teama de rau … raul nativ, pur si diabolic large number. Louis Roulet (Ryan Phillipe), cel mai recent client al sau, este arestat pentru atacul asupra unei femei pe care a cunoscut-o intr-un bar.

Provenind dintr-o familie instarita, playboy-ul este protejat cu orice pret de mama sa, care ar face tot posibilul sa nu ii ramana numele patat Instagram batch download. Cu cat afla mai multe despre caz, Haller si detectivul Frank Levin (William H.Macy) scot la lumina o latura sinistra a personalitatii lui Roulet si nenumarate dovezi ale trecutului sau dubios Download Batter's Mania.

Desi tanarul este cel mai banos client pe care l-a avut vreodata, Haller incepe sa fie ingrozit de dimensiunile ororii si, cu pretul propriei vieti, se zbate sa iasa curat din aceasta poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *