Baletul ‘Peter Pan pe gheaţă’, în premieră la Bucureşti; biletele se pun în vânzare miercuri

Baletul „Peter Pan pe gheaţă”, un eveniment organizat de Project Events, va putea fi urmărit, în premieră, la Sala Palatului din Bucureşti, în perioada 7 – 9 noiembrie, în interpretarea patinatorilor de la The Russian Ice Stars. 

Potrivit unui comunicat al Project Events, transmis, marţi, AGERPRES, biletele pentru premiera spectacolului „Peter Pan pe gheaţă”, cu preţuri cuprinse între 40 de lei şi 200 de lei, vor fi disponibile de miercuri gdrive 다운로드.

Personajul Peter Pan a apărut pentru prima oară în romanul lui J. M. Barrie din 1902 – „The Little White Bird”, ca erou al unei poveşti pe care naratorul cărţii o spune unui copil 복음송 mp3 다운로드.

Barrie era deja romancier şi un dramaturg celebru la Londra, când piesa sa „Peter Pan” a debutat la 27 decembrie 1904, la Teatrul Duke of York movie Aladdin. Premiera nu a fost un matineu pentru copii, ci o gală strălucitoare pentru un public londonez sofisticat care venise să vadă cea mai recentă lucrare a unuia dintre cei mai de seamă scriitori ai momentului gmail attachments.

În 1953, studiourile Disney au lansat şi ecranizarea cărţii lui J. M. Barrie.

sursa articol: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *