Bestmusic cu Mărgineanu & Band la Hard Rock Cafe

După un concert sold out in primăvară, Mihai Mărgineanu și neobosita sa trupă live revin la Hard Rock Cafe joi, 3 Octombrie 2013, pentru încă un show incendiar plin de piese care, mai mult ca sigur, îi vor ridica pe fanii artistului de pe scaune ms dos 다운로드. Evenimentul este prezentat de Samsung și de SEENOW.

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii Reba's Adventure Final. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant 혈액형 다이어트 다운로드.

Vino la Hard Rock Cafe pe 3 octombrie sa asculti piese precum „Ma iubeste femeile”, „Zarita”, „Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviatia” sau „Melci, scoici, raci, craci” Fall fairy tale download!

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa 경조사 가계부 다운로드. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE..

Biletele pentru concertul Bestmusic cu Margineanu & Band din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe iabilet.ro si pe bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe 우분투 14.04 iso 다운로드.

Acestea costa 60 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Pe iabilet.ro se pot comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platind cu cardul online sau cu Paypal), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP 묵향 30 txt 다운로드.

Pentru plata ramburs sau prin OP, cei interesati sunt rugati sa contacteze organizatorii la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri) Univers font download.

 

sursa: amosnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *