Bucurestenii, mari amatori de recorduri!

Bucurestenii sunt intr-adevar mari amatori de recorduri 착신아리 벨소리 다운로드! Sute de mii de oameni au vizitat Plaza Romania, mall-ul cu cele mai multe baloane. Plaza Romania a marcat Sarbatorile Pascale cu o premiera in Romania ce a atras sute de mii de bucuresteni in Centrul Comercial in perioada 9 -24 Aprilie sexual harassment prevention training video in the workplace. Mall-ul cu cele mai multe baloane din tara a oferit persoanelor ce au trecut pragul Plaza Romania o experienta completa de shopping, imbogatita de decoratiunile unice , evenimentele si concursurile special create pentru acestia winpcap 다운로드.

Sub un concept nou si personalizat, Plaza Romania a premiat simpla vizita in Centrul Comercial Guy. Cei prezenti in mall au putut castiga vouchere in magazinele partenere, premii instant si cele doua vedete ale concursului: un iPhone si un iPad de ultima generatie movie cart. Extragerea castigatorilor a avut loc miercuri, 27 Aprilie, iar norocul a suras doamnelor Dian Anca – Ioana si Enache Diana.

Atmosfera magica a Sarbatorilor Pascale din Plaza Romania a fost recreata intr-un mod inedit cu ajutorul celor peste 25.000 de baloane folosite pentru decorarea Centrului Comercial 고스트 시그널 다운로드. Iepurasi uriasi, oua, morcovi, dar si peisaje din natura au inveselit mall-ul bucurestean. Distractia celor mici a fost asigurata de personajele tematice si de activitatile organizate special pentru acestia: spectacole de muzica si dans, concursuri de vanatoare de oua, dar si workshopuri interactive 애니 무료 다운로드.

In plus, in weekend-urile premergatoare sarbatorii Pascale toti adolescentii au putut testa gratuit gadget-ul momentului: ArDrone, singurul elicoper ce se piloteaza cu ajutorul iPhone-ului, iPad-ului sau IPod-ul Touch Runtastick download.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *