Carnavalul de la Rio

Situat in partea sud estica a Braziliei, Rio de Janeiro este orasul contrastelor; munti stancosi in apropierea oceanului, case coloniale in vecinatatea celor mai moderni zgarie-nori, oameni foarte bogati traind in apropierea celor saraci Download celebrity photos. Brazilienii sunt plini de pasiune si pofta de viata ca nimeni altii; ei traiesc pentru distractie, muncesc doar pentru a avea resurse financiare cu care sa se distreze 크롬 jwplayer 동영상 다운로드. Adora fotbalul, plaja, dansul si carnavalul.

Anul acesta, ca in fiecare an, cel mai vestit carnaval din lume, Carnavalul de la Rio, a fost o explozie de culoare si fantezie 쿠키 런 크리스탈 버그 판 다운로드. Parada celor mai impresionante costume purtate de femei mirifice parca iesite dintr-un vis exotic, a atras sute de mii de spectatori dornici de distractie si voie buna yes24 영화 다운로드. Goliciunea si extravaganta sunt cuvintele care descriu carnavalul care tocmai a luat sfarsit. Trupuri goale, paiete, pene, sclipici si mai ales dans, acestea au fost ingredientele de succes ale carnavalului 밤샘토론 다운로드.

Pregatirile de parada au inceput cu cateva luni inainte, scolile de samba antrenandu-se intens pentru a da tot ce e mai bun din ele. Ca in fiecare an, deliciul paradei au fost femeile de o frumusete rara, care si-au aratat voluptoasele forme fara nicio pudoare, incingand atmosfera cum numai ele stiu a o face 유튜브 채널 다운로드.

Credit foto

Credit foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *