Cea mai tanara divizie a Perfect Tour, Medical Premium imbraca haina noua

Medical Premium este reprezentant exclusiv al Premium Health Solutions Austria si ofera servicii medicale personalizate, in aproape toate specializarile medicale, in clinici private din Austria, Germania si Turcia.

Astfel, Medical Premium pune la dispozitie un sistem, integrat si de inalta calitate, de servicii medicale, intr-un ambient modern, deosebit, beneficiind de aportul unui personal experimentat, format din profesori si medici specialisti de renume, majoritatea dintre ei cadre universitare, din Austria si Turcia.

De asemenea, printre clinicile partenere, se ma afla si clinicile germane  din reteaua  MediClin:  Robert Janke Klinik Bonn, Krankenhaus Plau am See,  Herzzentrum Coswig si Krankenhaus Bad Duben.

Medical Premium ofera clientilor o paleta larga de optiuni, prezentand oferte variate din domeniul medical, fiind astfel un intermediar intre clienti si partenerii straini si mai ales, doreste sa fie alaturi in deciziile pe care le luati in ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra.

Medical Premium isi propune sa consolideze standardele pe care industria turismului medical le ridica in continuare, acordand o atentie sporita unor aspecte esentiale cum sunt calitatea medicilor recunoscuti pentru profesionalismul lor, a spitalelor si a clinicilor alese.

Site-ul www.medicalpremium.ro va propune o gama larga si diversificata de servicii medicale, pachete medicale si informatii de ultima ora intr-o noua formula. Nu trebuie decat sa accesati www.medicalpremium.ro si veti patrunde in lumea care nu dorim sa ramana doar virtuala, a turismului medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *