Cluburi Mamaia

A venit vara, iar cluburile din Mamaia si-au deschis portile pentru a intampina amatorii de petreceri, de multi decibeli si multa voie buna 윈집 무료 다운로드. In topul preferintelor sunt Club Bamboo, Club La Mania, Club Kudos Beach si Club Cafe del Mar.

Dintre toate cluburile din Mamaia, startul a fost dat de Club Cafe del Mar, cand pe 18 iunie a dat drumul valului de distractie alaturi de invitatii lor din deschidere, Anca Florescu & The Band Download the Android api. Pe 19 iunie a venit randul Cluburilor Bamboo si La Mania, la care cel din urma a avut ca invitati pe Tommy Largo si Livio & Roby.

Fata de cele trei cluburi din Mamaia  mai sus enuntate, Club Kudos Beach a avut o mica intarziere legata de niste probleme, si a fost nevoit sa-si faca un opening party pe 3 iulie Tostonia Story. La aceasta petrecere de deschidere au mixat Rosario Internullo, Negru, Mahony si Leon.

Cluburile din Mamaia anunta atmosfera incendiara si plina de invitati surpriza care mai de care si show-uri spectaculoase msi gaming app. Daca vrei sa fii in mijlocul distractiei si la concertele programate, asigura-te ca iti rezervi loc din timp 😉 . 

Enjoy your summer!

Sursa foto (Club Bamboo): constantablog.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *