Concert Cesaria Evora

Cesaria Evora, celebra cantareata din Insulele Capului Verde, revine pentru a cincea oara in Romania intr-un concert care va avea loc pe 15 mai, la Arenele Romane din Bucuresti Get Smart Download.

Spectacolul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al artistei, “Nha Sentimento”. Lansat in 2009, discul cuprinde 14 piese emotionante, cu teme profunde, in care bucuria de a trai invinge tristetea si regretul 예전에 다운로드.

In varsta de 68 de ani, Evora este supranumita si “Diva desculta”, aparand pe scena doar in picioarele goale, in semn de solidaritate cu femeile si copiii saraci din tara sa, despre ale caror suferinte canta 180도 다운로드. Evora este cea mai cunoscuta cantareata de “morna” – un blues specific Insulelor Capului Verde.

Cesaria Evora si-a inceput cariera in Mindelo, in insula Sao Vicente, in urma cu mai mult de 45 de ani 스윙 브라우저 무료 다운로드. Abia la 47 de ani, insa, cunoaste cu adevarat succesul, datorita albumului “La Diva Aux Pieds Nuds”. Urmeaza apoi “Mar Azul” (1991) si “Miss Perfumado” (1992), discul care, la 51 de ani, i-a adus primul hit – “Sodade” – si statutul de star international 구글 스케치업 2018 다운로드.

Printre altele, discografia ei cuprinde „Cesaria Evora”, „Distino Di Belita” (1995), „Cabo Verde” (1997), „Cafe Atlantico” (1999), „Sao Vicente di Longe” (2001), „Anthologie” (2002), „Rogamar” (2006) si “Nha Sentimento” (2009) Kids Tube.
Spectacolul din 15 mai, de la Arenele Romane, este organizat de Trilogy Media si Primaria Bucuresti, sustinut de Hotel Residence, Nova Music/Sony Music si Flama si are ca parteneri media Acasa Tv, Radio InfoPro, TimeOut Bucuresti, The ONE, PRO TV Magazin, Gandul si ZF Dupa Afaceri aapt.exe.

Pret / bilete acces general :

Categoria 1 : 210 Ron (bilete pe scaun, fara loc alocat, dispunerea locurilor se face in functie de momentul intrarii la concert)
Categoria 2: 150 Ron (bilete pe scaun, fara loc alocat, dispunerea locurilor se face in fuctie de momentul intrarii la concert)
Categoria 3: 70 Ron (bilete in picoare)

Sambata, 15 Mai 2010, ora 20:00
Arenele Romane Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *