Concert Materia și Change of Loyality – pe 23 octombrie, la Club B52‏

Formațiile Materia și Change Of Loyalty vin pe 23 octombrie în club B52 din București, în cadrul unui concert care începe la ora 21:00, prețul unui bilet fiind de 15 lei Get out to Korean subtitles.

Materia este una dintre cele mai promitatoare trupe din Europa. Intr-o perioada foarte scurta de timp, au avut peste 150 de concerte in tara lor natala on mobile Nate. Au impartit aceeasi scena cu nume mari ca Metallica, Slayer Megadeth, Anthrax si multi altii. Primul lor album “Case of Noise” (2013) a fost unul dintre cele mai populare albume de metal, anul trecut, in Polonia toad data modeler 다운로드.

Materia este o trupa relativ tanara din Szczecinek, Polonia. Formatia a luat nastere in noiembrie 2007 de catre cei doi frati Michał “Michu” si Tadeusz “Tede” Piesak si bunul lor prieten Jakub “Marcia” Marciniak 자이브 다운로드. Surprinzator de repede, trupa a inceput sa-si scrie propriul lor material. La inceputul lui 2009 au lansat primul lor demo “Vandals”. In 2010 Adrian “Adi” Dubiński s-a alaturat trupei fiind al doilea chitarist ietester 다운로드. Talentul sau si noul sound au propulsat trupa cu un un pas inainte. Un an mai tarziu a aparut si primul lor EP oficial intitulat “Holidays On The Angels Island” (2011) 구약 성경 다운로드. Materia a devenit foarte populara in Polonia, fapt ce a condus la concerte in toata tara, castigarea unor premii pentru trupe tinere si inceperea primelor lor turnee poloneze aix nmon. Dupa 6 ani, Materia a ajuns in punctual culminant al carierei lor. Inceputul lui 2013 marcheaza lansarea primului lor LP “Case of Noise” si participarea in cadrul “Must be the music”, cel mai popular concurs de talente din Polonia lame exe 다운로드. Castigarea locului 2 le-a dat posibilitatea sa-si promoveze muzica si trupa la televiziunile mainstream si nu doar printre ascultatorii de metal. Pana la acel moment trupa sustinuse peste 150 de concerte peste tot prin tara si incepusera sa aiba din ce in ce mai multe oferte corn player. In acest moment formatia lucreaza la un material nou, care urmeaza a fi lansat la inceputul lui 2014. Sunt determinati sa inceapa primul lor turneu european cu prietenii rusi din Change Of Loyalty 구글 어스 프로 무료 다운로드!

Membrii trupei Materia au avut onoarea sa imparta aceeasi scena cu trupe ca: Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Dog Eat Dog, Hunter, Decapitated, Frontside si multe alte trupe mari și au cantat in cadrul unor festivaluri ca: Sonisphere (2010), Przystanek Woodstock (2011), Jarocin Festial (2010), Metal Fest (2013).

Change Of Loyalty este o formatie rusa de metalcore din Saint Petersburg. Fiind niste muzicieni foarte talentati, formatia canta un amestec de new wave melodic hardcore, riff-uri in forta cu accente progresive si breakdown-uri puternice.

In portofoliul trupei se numara doua realizari: EP-ul “Two Steps To Her Bed” contine 6 piese care au devenit foarte ascultate in randul fanilor formatiei, cat si LP-ul “Freethinker” lansat pe 20.12.2011.

Desi nu a trecut mult timp de la infiintarea trupei, aceasta a reusit sa deschida multe concerte importante pentru: For The Fallen Dreams, Emmure, Parkway Drive, War From A Harlots Mouth.

Turneele lor prin Rusia, Ucraina si Belarus au facut ca popularitatea trupei Change Of Loyalty sa creasca in randul fanilor ascultatori de metalcore/hardcore.

 

sursa: amosnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *