Cosmin Tudoran a fost viking pentru o zi, inspirat de serialul HISTORY®

 Pentru a marca premiera serialului “Vikingii” pe 21 octombrie la HISTORY®, Cosmin Tudoran a petrecut ziua de ieri ca un viking 웃는남자 영화 다운로드. Datorită asemănării sale cu personajul principal, Ragnar Lothbrok, şi fiind un fan al serialului, Cosmin Tudoran s-a tuns deja de săptămâna trecută asemenea unui viking spring jar 다운로드. În continuare, el a decis să întregească această experienţă devenind viking pentru o zi.

În cursul dimineţii de ieri, Cosmin s-a îmbrăcat cu haine vikinge şi şi-a început ziua cu un mic dejun copis, bazat în principal pe peşte 체인지가이 다운로드. Apoi, şi-a luat toporul, scutul şi sabia şi a plecat la întâlnirile programate pentru acea zi, atrăgând atât atenţia colegilor şi prietenilor, cât şi a trecătorilor 쇼미더머니7 1회 다운로드. Ziua s-a încheiat pentru Cosmin cu un pahar de “ale”, berea vikingilor.

Totul a început când, la mijlocul lunii septembrie, Cosmin Tudoran i-a provocat pe prietenii săi de pe Facebook să dea like unei imagini cu Ragnar, în cazul în care ar vrea ca el să se tundă exact aşa movie Mercury. Imediat a adunat un număr mare de like-uri, care l-a convins să adopte o nouă tunsoare în stil viking. Mai mult decât atât, le-a promis atunci prietenilor că va petrece o zi ca un viking, purtând hainele celebre, sabie, scut şi un topor pe toată durata zilei, în toate activităţile pe care le va face 스카이캐슬 무료 다운로드.

Serialul “Vikingii”, cel care l-a inspirat pe Cosmin, va fi difuzat în premieră în România de HISTORY. Scenariul şi producţia acestei drame în 9 episoade au fost realizate de Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors, The Borgias) nwc Hangul. O co-producţie irlandezo-canadiană, aparţinând World 2000 şi Take 5 Productions, “Vikingii” a înregistrat un rating uriaş pentru HISTORY în SUA şi a ocupat primul loc în topul noilor seriale ale anului, având peste 6 milioane de telespectatori la difuzarea primului episod 동요 오솔길 다운로드. În prezent, a fost încheiat un nou contract pentru realizarea celui de-al doilea sezon.

Filmat anul trecut în Irlanda, “Vikingii” urmăreşte aventurile lui Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel, The Beast; Baytown Outlaws), un bărbat plin de iniţiativă, care încearcă permanent să-şi depăşească limitele şi să descopere noi lumi care aşteaptă să fie cucerite 일시정지 다운로드. Ragnar este un tânăr fermier, cu o familie frumoasă, nemulţumit însă de politica impusă de conducătorul local, Earl Haraldson (Gabriel Byrne, In Treatment; Usual Suspects; Millers Crossing) bad guy 다운로드. Acesta trimite în fiecare vară raidurile vikinge doar în est, către ţările baltice şi ţinuturile ruseşti, unde populaţia este foarte săracă. “Vikingii” prezintă astfel ambiţiile lui Ragnar de a descoperi alte civilizaţii spre vest, dincolo de mare, şi aventurile prin care trece în călătoriile sale.

HISTORY® este numărul 1[1] pe nişa televiziunilor de documentare din România, printre locuitorii mediului urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, conform datelor furnizate de ARMA (Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţelor). HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. HISTORY este disponibil prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii despre “Vikingii”, accesaţi site-ul oficial.

Informaţii suplimentare despre HISTORY sunt disponibile pe site, pe pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.[1] HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada 1 februarie – 31 august 2013, pe toată durata zilei].

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *