CSM Targoviste a castigat Cupa Romaniei la baschet feminin

Duminica seara, 8 ianuarie, CSM targoviste a fost desemnata castigatoarea Cupei Romaniei la baschet feminin, dupa ce a invins, pe teren propriu, in finala competitiei formatia CSM Sportul Studentesc Bucuresti cu scorul 72 – 39 (19-11, 17-8, 23-13, 13-7) Man Frum Earth. Astfel, echipa de langa turnul Chindiei si-a recastigat locul in baschetul feminin romanesc si a obtinut primul trofeu disputat in 2012. Turneul Final al Cupei Romaniei, Final Four, s-a bucurat de un numar record la nivel national de suporteri. Peste 2500 de persoane au participat la fiecare partida, creand o atmosfera incendiara, cum rar se poate vedea in Romania Pokémon Retsugo Pikachu.

„Este o bucurie mare, atat pentru mine, cat si pentru echipa! suntem incantati ca am reusit sa aducem la targoviste cea de-a 8 Cupa a Romaniei 슈렉1 다운로드! Nu a fost o victorie doar din punct de vedere sportiv, ci si o victorie a caracterelor si a unitatii de echipa pe care jucatoarele au dovedit-o de-a lungul Final Four 리눅스 콘솔 다운로드! De asemenea, nu este numai victoria noastra, ci si a publicului, care ne-a sustinut pe toata durata meciului!”, a declarat Florin Nini, antrenorul CSM targoviste Download astm.

Americanca Monique Coker a fost cea mai buna jucatoare a partidei, marcand 28 puncte. La CSM targoviste au mai marcat: Givens 12, Zerzerunova 8, Rus 8, Sipos 7, Samburska 4, Diaconu 3, Ciocan 2 mysql server.

Turneul Final al Cupei Romaniei, Final Four, s-a desfasurat in weekendul 7 – 8 ianuarie la sala Polivalenta din Targoviste. Semifinalele s-au disputat sambata, prima dintre acestea jucandu-se intre sportul studentesc si Rapid Bucuresti (scor 71 – 50), iar cea de-a doua intre ICIM Arad si CSM targoviste  (scor 47 – 70) 윈도우 10 msdn 다운로드.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *