Delicatese culturale: Targ de Craciun la Fundatia Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 16-18 decembrie, intre orele 17:00 si 21:00, la TARGUL de Craciun de DELICATESE CULTURALE, unde veti putea gasi cadouri speciale pentru cei dragi Download apache tomcat 6.0.

In cadrul Targului puteti cumpara VOUCHERE CADOU – valorice sau pentru anumite cursuri ale fundatiei din programa IANUARIE-FEBRUARIE – pe care  le puteti oferi celor dragi si familiei, de Craciun drwtsn32 exe.

 

La acest targ, organizat in Salonul fundatiei, puteti gasi creatiile unor artisti si lectori ai fundatiei – artisti plastici, muzicieni si artizani 뽀로로 슈퍼썰매 대모험 다운로드.

Arina Gheorghita ne asteapta la targ cu ilustratii cu personaje din lumea animalelor si alte personaje inedite Boom Beach Download. Ilustratiile pot decora camerele de copii sau camerele de zi si sunt un cadou nemaipomenit de sarbatori.

La targ gasim numeroase cadouri pentru copii, precum papusile din material textil realizate de Petruta Banita, Maritze pline de expresivitate, personalitate si veselie sau jucariile create de Ioana Stanca mssql 2014 다운로드.

Printre surprizele targului de Craciun de la Fundatia Calea Victoriei, se numara o varietate de accesorii realizate manual, precum minunatele bijuterii Soutache create de Mariana Tanasescu, brosele din dantela realizate de Daniela Bratu sau bijuteriile din material textil de Gina Cimpoca, dar si gentile din material textil sau piele, cu imprimeuri neasteptate si vesele, semnate Anca Dorombach 스타2 클라이언트 다운로드.

Ne bucuram sa regasim la targul de iarna cruciulitele din ceramica pictate manual de Alina Roxana Cosma si sa ne indulcim cu biscuitii de poveste decorati de Madame de Biscuit 워크 카오스 다운로드.

Atmosfera de sarbatoare e intregita de globurile de pom din fetru realizate de Raluca Elena Mocanu si suporturile de lumanari pentru masa de Craciun sau decoratiunile de brad create de Maria Irina Petreanu 나의 소녀시대 한글 자막 다운로드.

Iubitorii de muzica sunt asteptati cu CD-uri cu muzica clasica si tango interpretata de Musica Viva si CD-uri cu muzica bizantina interpretata de Grupul Nectarie Protopsaltul 키위 닷컴 다운로드.

La targ veti gasi si carti ale lectorilor si prietenilor fundatiei, precum Georgeta Filitti, Vintila Mihailescu, Radu Oltean, Revista Astra si altii 올림푸스 마스터 다운로드.

Data incepere: 16 Decembrie 2013; Ora: 17:00
Perioada: 16 – 18 Decembrie (luni – miercuri)
Loc: Fundatia Calea Victoriei – Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Intrare libera

Detalii la www.victoriei.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *