Destinatii vacanta 2010

A venit vara, mai este un pic si se apropie si concediul… Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru aceasta perioada mai putin lipsita de griji, timpul nu este pierdut Download all marvels. Mai ai timp ca sa-ti alegi una dintre destinatiile pentru vacanta anului  2010. In randurile urmatoare, noi iti propunem ca metoda de relaxare si calatorie, croaziera ida pro 무료 다운로드.

Croaziera pe Nil & Lacul Nasser

O astfel de destinatie pentru vacanta 2010, 10 zile si 8 nopti incepe de la pretul de 955 Euro South Africa World Cup download. In acesti  bani sunt incluse cazarea pe un vas de 5 stele, cele trei mese plus excursiile care se organizeaza. Itinerariul este Luxor-Edfu-Kom Ombo-Aswan-Abu Simbel 스머프 비밀의 숲 다운로드. Pe parcursul acestor zile se viziteaza locuri precum: Templul Luxor (construit in cinstea zeului Amun); mormitele faraonilor din Valea Regilor; templul Reginei Hatshepsut si Colosii lui Memmon; templul de la Karnak (cel mai mare templu din lume); templul Edfu (unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt, dedicat zeului Horus); marele baraj de la Aswan, Obeliscul Neterminat; plimbare cu feluca (vas lung si ingust) in apropierea stancilor Insulei Elephantine si vizitarea gradinii botanice din Aswan 달빛조각사 44권 텍본 다운로드.

Croaziera Barcelona & Mediterana Clasica

Croaziera aceasta dureaza 12 nopti si porneste de la pretul de 769 Euro. Aceasta destinatie pentru vacanta 2010 este de vis, atat prin intinerariu, cat si prin conditiile oferite la bord. Calatorii vor vizita locuri precum: Barcelona (Spania), Citaevecchia (Roma, Italia), Piraeus (Atena, Grecia), Izmir (Turcia), Alexandria (Egipt), Valletta (Malta).  In pretul afisat intra urmatoarele facilitati: cazarea in cabina dubla cu pensiune completa la bordul vasului inclusiv cafea, apa, limonada la discretie; activitati de recreere: piscina, jacuzzi, teatru, discoteca, club cu simulator de golf, perete de catarare, pista in aer liber pentru jogging; taxele portuare si guvernamentale 이력서 자유양식 다운로드.

Croaziera Venetia & Grecia

Cea de-a treia propunere de destinatie pentru vacanta 2010 este croaziera de 6 nopti la Venetia si Grecia, incepand cu pretul de 629 Euro Seven 1995ed. Itinerariul este Venetia (Italia)- Dubrovnik (Croatia)- Piraeus (Atena, Grecia), Kata Kolon (Olympia, Grecia).  Conditiile de pe vas sunt identice celor enumerate la intinerariul anterior opencv 2.4.3 다운로드.

Locurile sunt fabuloase si merita vazute macar o data in viata. Se zice ca in fiecare an e bine sa mergem intr-un loc diferit de cele vizitate anterior pentru a ne recrea mintea si trupul Third Love. Cine stie, poate una dintre aceste destinatii pentru vacanta 2010 ti se potriveste chiar tie!

Echipa Amelie.ro iti doreste o vacanta placuta si relaxanta 구글 애드센스 다운로드!

Sursa info si poza (Vasul Norwegian Jade): destinationtrravel.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *