Distanțe improbabile – o expoziție de fotografie inedită

Marți, 8 octombrie, la ora 18.30 Galeria Odeon și DanaArt Gallery organizează vernisajul unei instalații de fotografie inedită, în foaierul Sălii Studio a Teatrului Odeon, București Four weeks encyclopedia 4.0 download.

Distanțe Improbabile este un proiect al artiștilor Cristina și Răzvan Ropotan care a început în urmă cu doi ani. “Fiecare din noi avea câte un aparat foto și un film 개러지밴드 다운로드. 36 de poziții. Eu eram într-un loc, ea era în altă parte. Făceam câte 3-4 fotografii pe zi și apoi ne întâlneam și le alăturam. Este un dialog la distanță, sincer, ne-photoshopat.”, ne spune Răzvan 센스 톡 무료 다운로드.

Expoziția-instalație ne invită la o privire prezentă, activă și mereu proaspătă. Nu este despre tehnică și compoziţie în fotografie, ci devine un performance în care publicul este încurajat să se poziționeze față de sine, faţă de ceilalți și de contextul exterior 파오캐 9.3 다운로드.

“Nu putem știi cu siguranță ce distanță este între mine, cea care vorbește și tine, tu, cel care citești. Între tine şi imagini. Între fotografii 유튜브 다운로드. Între noi. Între ”tu” şi ”tine”.”, spune Cristina Ropotan.

“Trebuie să recunosc că a fost ideea ei. În esență, pentru mine a însemnat foarte mult, faptul că, deși eram departe unul de celălalt, aveam această unealtă care ne aducea cumva aproape, indiferent că eu eram la Paris și ea în București 게임 버그 다운로드. În fiecare din fotografii este în spate, codat, un mesaj de dor, un mesaj de dragoste.”, a adăugat Răzvan Ropotan.

Cristina este fotograf, Răzvan este actor, iar distanțe improbabile este prima expoziție pe care cei doi au pregătit-o pentru public emulator game. Amândoi sunt tineri și entuziasmul lor este contagios. Nu ezitați să mergeți să vedeți această expoziție, deschisă publicului până pe 27 octombrie 철도원 다운로드.

“Trebuie să mulțumim DanaArt Gallery și Fabrik pentru că au devenit niște prieteni adevărați și ne-au ajutat foarte mult, dar mai ales pentru că fără ei expoziția nu ar fi avut loc în condiții atât de bune.” au mai spus cei doi 스타워즈 깨어난 포스 다운로드.

 

 

 

 

sursa: amosnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *