Duminica, 15 iunie, cei mici se vor intalni cu mascote si magicieni in Parcul Kiseleff

În luna copiilor, Ministerul Fondurilor Europene (MFE) încurajează creativitatea și spiritul de competiție al celor mici Download Detective Derby Ginning. Astfel, duminică, 15 iunie a.c., începând cu ora 13.00, în parcul Kiseleff din Capitală, aceștia se vor întâlni cu personaje de poveste, cu mascote și magicieni, vor asista la o piesă de teatru interactivă și se vor întrece pentru premii surpriză Download apk font. Pentru cei mai îndemânatici, vor fi organizate mai multe ateliere de creație cu tematică europeană.

Ceea ce a declanșat această inițiativă este însă concursul de pictură, desen, grafică și fotografie, cu tema ‘Și eu sunt cetățean european to avoid the drip! Aceasta este România mea!’, organizat de MFE în perioada 20 — 27 mai a.c., în mai multe școli bucureștene. Câștigătorii vor fi premiați duminică, la foișorul din centrul Parcului Kiseleff, începând cu ora 13.15 Windows 10 ltsb.

Lucrările câștigătoare au fost expuse încă din data de 1 iunie a.c. într-o expoziție găzduită de Ministerului Fondurilor Europene, la sediul său din Bulevardul Ion Mihalache, nr Download bve5 Line 5. 15-17. Creațiile vor rămâne expuse până la finalul lunii, celebrând astfel talentul și creativitatea tinerilor participanți.

Evenimentul ‘Și eu sunt cetățean european Yes24 download! Aceasta este România mea!’ este inițiat de Ministerul Fondurilor Europene, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe, al Centrului Infoeuropa, al Primăriei Sectorului 1, al Muzeului Național de Istorie Naturală ‘Grigore Antipa’, al Muzeului Național de Geologie și al Muzeului Țăranului Român 바이두 웹페이지 다운로드. În completarea activităților din parc și a expoziției de pictură, cele două muzee partenere își deschid porțile pentru toți copiii ce le vor trece pragul pe 15 iunie a.c.

sursa foto: kellybonewell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *