Eveniment – Lansare gama Rexona Crystal

Pentru a surprinde cat mai bine caracteristicile feminine, dar mai ales cele ale femeii moderne, gama Rexona Crystal are trei ambasadoare care reusesc sa intruchipeze senzualitatea, gingasia si puterea femeii moderne si care raspandesc principiile gamei

Diana Dumitrescu, seducatoare si senzuala, intruchipeaza pasiunea reala Download the Cusser link. Toate acestea sunt calitati care dau incredere oricarei femei si o fac sa constientizeze efectul pe care il poate avea atunci cand este ea insasi, atunci cand stie sa isi traiasca viata cu stil Autocad 2011 Kizen download. Marilyn Monroe, actrita celebra si model, cea mai cunoscuta femeie a secolului 20, este un adevarat simbol al senzualitatii innascute – cu o vulnerabilitate si inocenta aparente, ea a reusit sa uimeasca si sa inspire o lume intreaga 4k 비디오.

Iar ipostaza pe care Diana Dumitrescu o surprinde in campania de imagine pentru noua gama Rexona Crystal este imaginea memorabila a lui Marilyn Monroe 캐드 해치 다운로드. Chiar daca unele din rolurile jucate de Diana Dumitrescu ea aparea ca o femeie lplina de capricii, mereu a lasat in urma ei un personaj puternic, interpretarea ei fiind mereu memorabila 스마트 메이커 다운로드.

Alina Chivulescu, misterioasa si eleganta, sunt calaitati care nu de putine ori descriu cel mai bine feminitatea. In campania de imagine pentru gama Rexona Crystal ea o intruchipeaza pe celebra actrita Audrey Hepburn – simbolul acestor calitati 타이쿤3 다운로드. Este o actrita care a reusit sa impresioneze o lume intreaga prin simplitate si extravaganta in acelasi timp, dar asigurandu-se ca mereu era irezistibila 3d 마크. Toate acestea le apropie pe cele doua, mai ales datorita rolurilor interpretate. De asemenea, Alina inspira feminitate, indrazneala si optimism.

Laura Cosoi defineste femeia moderna, aventuroasa, naturala, dar si mereu indrazneata vst plugin. Femeie contemporana joaca mai multe roluri in acelasi timp, fiind in acelasi timp si sotie si mama, om de cariera, prietena, partenera, dar stiind sa isi pastreze gingasia si feminitatea 인터넷 동영상 강의 다운로드. Zi de zi trece prin mai multe provocari, dar si prin rutina, ocupandu-se de toate cu la fel de mult simt de raspundere si rezolvand tot ce apare cu foarte multa naturalete 클레어의 카메라 다운로드.

Legatura dintre rolul Angeline Jolie din filmul „Mr. And Mrs. Smith” – unde este surprinsa cu succes aceasta ipostaza a femeii moderne – si Laura Cosoi este foarta stransa – Laura este si dansatoare, model, actrita, prezentatoare TV si acestea sunt doar cateva din rolurile pe care le interpreteaza zilnic. Laura admira femeile care au tarie de caracter, care isi asuma defectele, stiind cum sa le transforme in puncte forte si reusind sa isi pastreze intotdeauna naturaletea.

La evenimentul de lansare Rexona Crystal, alaturi de cele trei ambasadoare ale marcii a participat ca invitat special Oana Pellea. Impreuna cu ziaristii prezenti la eveniment Oana Pellea si ambasadoarele Rexona Crystal au discutat despre atitudinea si indrazneala care fac orice femeie moderna sa devina memorabila.

“A venit tata dintr-un turneu şi a adus un Rexona si in casa la noi am avut senzatia ca a intrat Occidentul. Te uitai la el. Era chiar un vis, era o chestie pe care o pastrai, era o excelenta. Nu-l foloseai ca deodorant, il foloseam ca parfum. Iti dadeai seara si visai frumos, visai Occident.” , povestea Oana Pellea, incantata si acum de performanta deodorantelor Rexona.

Sursa poze: www.fiimemorabila.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *