Cristina Chiriac: Antreprenoare de top şi doamne care conduc mari companii vor fi premiate la evenimentul ”Women in Economy”

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) şi Capital Media Production vor premia joi, 7 martie, doamnele din business, în cadrul evenimentului ”Women in Economy”, ce va avea loc la Opera Naţională Bucureşti Download The Detective Conan Theater Edition.

„Astăzi nu mai trăim în definiţii, creăm definiţii, schimbăm concepţii, învingem mentalităţi şi avem curaj! Aşa arată femeia de afaceri contemporană, femeia care îndrăzneşte să piloteze cu calm şi cu multă abilitate cursa antreprenoriatului”, a declarat Cristina Chiriac, preşedinte CONAF, într-un comunicat red shoes subtitles.

În cadrul evenimentului, la care şi-au anunţat prezenţa înalte oficialităţi din România şi din străinătate, vor primi distincţii antreprenoare de top şi doamne care conduc operaţiunile unor companii gigant, care asigură o parte însemnată din PIB-ul României Descendants of the Sun free.

De asemenea, va fi prezentat un studiu realizat de Frames, comandat de CONAF, care are o concluzie încurajatoare: „din ce în ce mai multe doamne se implică în businessul românesc” National Maritime Basics.

Conform comunicatului, numărul femeilor prezente în afaceri – din poziţia de manager, acţionar, administrator sau PFA – a crescut faţă de 2014 cu aproape 100.000 Minecraft pe. Cele mai multe au, în prezent, vârsta între 34 şi 49 de ani, studii superioare şi experienţă în business, clădită în principal în companiile pentru care au lucrat în trecut Elder Scrolls Arena. Alte lucruri inedite despre această cercetare de piaţă vor putea fi aflate în cadrul evenimentului.

Un alt punct de interes al evenimentului constă în lansarea „TOP 50 Femei în Economie”, anuar în care se vor găsi poveştile unor doamne care fac performanţă în business 자바 엑셀 대용량 다운로드.

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF este organizaţia care are ca obiectiv promovarea şi susţinerea antreprenoarelor din România gba. În plus, îşi propune creşterea competitivităţii, coagularea antreprenorilor din România, realizarea unei platforme comune de cooperare cu confederaţii internaţionale, susţinerea intereselor antreprenorilor în spaţiul UE, schimb de experienţă şi promovarea intereselor economice ale României 토이스토리 3 다운로드.

CONAF reuneşte trei mari Federaţii şi patru Asociaţii: Federaţia Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), Asociaţia Freelancerilor, Asociaţia Naţională a Antreprenorilor (ANAA) şi Asociaţia Română pentru Protocol şi Ceremonial 매직원 다운로드.

Capital Media Production este o companie nouă în spaţiul media din România care are ca obiect de activitate dezvoltarea de produse noi şi atractive în domeniul dezvoltării culturii economice şi nu numai. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *